Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
soknad.nhhs.no artikkel

Studentfordeler

Klikk på menyen under for å se mer.

 • Bergen Boblefotball
 • Escalon
 • Interoptik
 • Los Tacos
 • Paint'n Sip
 • Ricks
 • Peppes Pizza
 • Sumo Resturant
 • Ferdia
 • Bergen Boblefotball

  Bergen Boblefotball

  Som NHH-student får man fast 20% rabatt på booking av boblefotball. Dette innebærer en hel time med:
  - Instruktør
  - 8 Bobler (kan bestille flere hvis ønskelig)
  - Fotball
  - Leie av hall
  - Musikkanlegg
  - Fotograf om ønskelig

  I tillegg vil man fritt kunne benytte garderober, dusj og badstue før, under og etter økten. Ved utleie av bobler utenfor Bergen Boblefotballs idrettshall tilbys det NHH-studentene 10% avslag.

  Dette er en perfekt sosial aktivitet for idrettslag, underutvalg eller vennegjeng! For spørsmål om avtalen kontakt NHHS Markedgruppen på Facebook eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Bestilling:
  Telefon: 47 61 94 23
  Nettside: https://www.bergenboblefotball.no/
  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


  Her kan dere få en smakebit på hva Bergen Boblefotball tilbyr!
 • Escalon

  Escalon

  Stud.nhh får:
  20% rabatt på mat i restaurant. Dette gjelder både Escalon Veiten og Escalon Fløien.
  Fast pris på øl, kr. 69.

  Bestilling:

  Telefon: Bergen – 55 32 90 99 | Oslo 21 95 12 50

  Nettside: escalon.no

  Escalon startet i 1998 som en tapasrestaurant rett ved Fløyen i Bergen, og har i dag utvidet med flere restauranter i Bergen, samt en i Oslo. Felles for alle restaurantene er at de har tatt vare på den uformelle og vennlige stemningen, som har vært deres varemerke siden starten i 1998. Escalon serverer god mat til en fornuftig pris, i et avslappende miljø. Vi ønsker at alle våre gjester skal få en god opplevelse hos oss, enten du kommer innom for et godt glass vin, eller om du tar med deg alle du kjenner på en grandios tapasfestivitas.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med NHHS Markedsgruppen på Facebook eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Interoptik Bakketeig

  Interoptik Bakketeig

  Stud.nhh får:
  • Standard synsundersøkelse: 490,- (normalt 660,-)
  • Komplett brille (glass og innfatning): 20 % rabatt
  • Solbrille: 15 % rabatt
  • Kontaktlinser: Ved tegning av Linseavtalen få en brille eller solbrille til en verdi inntil kr 1500 på kjøpet, og en mnd. gratis linser. Eller 5% ved kjøp av 3 mnd., og 10% ved kjøp av 6 mnd. over disk.


  Synsundersøkelse: Stud.nhh tilbys synsundersøkelse utført av Interoptik Optiker Bakketeig sine autoriserte optikere til kr 490,-. synsundersøkelsen inneholder testing av styrker på ulike avstander, samsyn og øyebunnsundersøkelse. Interoptik legger stor vekt på sin undersøkelse, og bruker godt med tid og har det beste av utstyr som finnes på markedet. Vi tilbyr også digitale foto av netthinnen som tillegg i synsundersøkelsen om man ønsker det. Kostnad for dette er 300,-.

  Briller: Stud.nhh tilbys 20% rabatt på Interoptik Optiker Bakketeig til enhver tid gjeldene veiledende utsalgspris på innfatninger. Rabattene gjelder ved kjøp av komplett briller, og kan ikke kombineres med andre rabatter på innfatning/glass.

  Solbriller: Stud.nhh tilbys 15 % rabatt på Interoptik Optiker Bakketeig til enhver tid gjeldene veiledende utsalgspris på Solbriller. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

  Kontaktlinser Stud.nhh tilbys: Ved tegning av Linseavtalen, få en brille eller solbrille til en verdi inntil kr 1500 på kjøpet, og en mnd. gratis linser. Eller 5% ved kjøp av 3 mnd., og 10% ved kjøp av 6 mnd. over disk. Kan ikke kombineres med andre type rabatter eller tilbud.

  Bestilling:
  Adresse: Olav Kyrres gate 39, 5014 Bergen
  Tlf: 55 36 98 00
  Nettside: interoptik.no

  Studenter ved NHH bes vise frem studentbevis ved kjøp/bestilling hos Interoptik AS.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • Los Tacos

  Los Tacos

  Stud.nhh får:
  20% avslag på all mat og dispenserbrus, mandag – søndag; hele dagen (på røde dager gjelder ikke rabattene).

  Bestilling:

  Telefon: Olav Kyrres Gate: 452 00 520, Vetrlidsallmenningen: 455 19 893, Skagen: 453 95 875

  Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Nettside: lostacos.no

  Los Tacos har nå tre restauranter, og de finner du i Olav Kyrres gate 27, Vetrlidsallmenningen 1 og Skagen 8. Los Tacos serverer den tradisjonelle norske tacoen, samt mange andre spennende varianter fra det amerikansk-meksikanske kjøkkenet. Los Tacos har takeaway og har nattåpent til kl. 04.00 torsdag til lørdag.

  Gledelig nyhet til alle NHH-studenter!

  Ved å laste ned Los Tacos' app og legge til NHH2019 under "mine rabatter" kan du få studentrabatt på 20% + 10% i lojalitetspoeng hver gang den brukes. Poengene kan veksles inn i mat hver gang du handler, eller spares opp til et gratis måltid!

  Som om det ikke var nok vil stud.nhh få 50% rabatt på første ordre! Eneste krav er å vise frem studentbevis i kassen.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen eller send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Paint'n Sip

  Paint'n Sip

  Som NHH-student får man fast 25% rabatt per person på gruppebookinger. Dette inkluderer:
  - Instruksjon, maling, moro og alt nødvendig utstyr. Man får selvfølgelig kunstverket med hjem etterpå. (Minstefakturering 10stk)

  I tillegg vil de første 10 NHHS-gruppene som booker få tillaget et gratis skreddersydd motiv (eks. dansemotiv for Extravadance eller fotballmotiv for et fotballag)
  Dette har vanligvis en verdi på 1495,-

  Dette er en perfekt sosial aktivitet for idrettslag, underutvalg eller vennegjeng! For spørsmål om avtalen kontakt NHHS Markedgruppen på Facebook eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Bestilling:
  Telefon: 22 34 35 56
  Nettside: https://paintnsip.no/
  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Ricks

  Ricks

  Stud.nhh får:
  Muligheten til å benytte prioritert kø (gjestelistinngang) frem til 01.00 alle dager, ved fremvisning av studentbevis.
  Vederlagsfri hjelp til bordbestilling og booking av arrangementer.
  20% rabatt på mat og alkoholfri drikke hos Bryggeriet på Zachariasbryggen.

  Forutenom disse fordelene vil NHHS sine eksamensfester alltid foregå på Ricks.

  Spørsmål knyttet til avtalen, send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Peppes Pizza

  Peppes Pizza

  Stud.nhh får:
  20% rabatt på all mat og alkoholfri drikke i restaurant og ved takeaway eller levering*, ved fremvisning av gyldig NHHS-studentbevis og kontant betaling.
  Underutvalg og interessegrupper i NHHS får også 20% rabatt. Bestilling skal skje på kundenummer iht. avtalen og bestillinger fra underutvalg kan skje på kreditt.

  Bestilling:
  Telefon: 22 22 55 55
  Nettside: peppes.no
  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  Det blir mange lange timer for studentene ved NHH, og ofte kan man trenge litt ekstra mat i magen for å stå løpet ut. Peppes er på plass og viser at de ønsker å være en bidragsyter i studentenes hverdag. De er med i det kommende semesteret, og ønsker lykke til med studiene og velkommen innom for en matbit!

  Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med ca. 2000 ansatte. Peppes er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, og er markedsleder i såvel restaurant– som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom over 40 år. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til de tradisjonelle og udødelige bestselgerne, lanserer Peppes hvert år nye og spennende produkter.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Ilja Engeset på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.

  * Rabatt ved utkjøring gjelder kun ved utkjøring av minst to store pizzaer.
 • Sumo Restaurant

  Sumo Restaurant

  Stud.nhh får:
  25 % rabatt på takeaway og eat-in - hele året*.


  Bestilling:

  Telefon
  Bergen sentrum - 55 90 19 60
  Åsane - 55 19 10 00
  Solheimsviken - 55 70 51 31
  Lagunen - 90 80 70 60


  I app
  Send kodeord til 2030 og last ned appen.
  (Rabatten blir automatisk inkludert i handlekurven ved nedlasting)
  Finnes både på Google play og App Store.


  Nettside
  sumorestaurant.no


  Sumo har nå fire restauranter og de finner du i Vestre Torggate 3, Damsgårsveien 39, Åsane senter 42 (Arken) og Laguneveien 7. Sumo er et lekent og folkelig asian fusion-konsept med fokus på kvalitet og detaljer.

  Dersom du skulle ha noen spørsmål sender du melding til NHHS Markedsgruppen på Facebook eller en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  * 25 % på takeaway (gjelder ikke levering) & 25 % av eat-in på Sumo Solheimsviken & Sumo Lagunen (Sumo i Bergen sentrum og Sumo i Åsane søn-tors før kl. 16).Vis student-ID!

  Rabatten kan ikke brukes på drikke eller andre tilbud.
 • NHHS og Ferdia har signert avtale. Formålet er å samle alle transportbestillinger (biltransport, minibuss og buss) i én portal for å sikre:

  ✅ Miljøvennlig og bærekraftig transport
  ✅ Kick-back på alle bestillinger
  ✅ Forutsigbare og lave priser
  ✅ God service og kommunikasjon
  ✅ Gjennomføring av ShareBus
  ✅ Utvikle fremtidens mobilitetskonsepter

  Viktige sider:
  Innhente tilbud på rett sted:
  - Minibuss og buss = ferdia.no
  - partybussen = turbussbergen.no
  - Bilutleie = sotrabilutleie.no

  Ferdia
  Ferdia er et teknologi- og nettverksselskap for transportbransjen og leverer verdi til kundene gjennom ulike buss- og transporttjenester. Ferdia samarbeider med lokale busselskap, noe som gir positive utslag på miljø og pris. Inspirert av nettverks- og delingsøkonomi endrer de måten du opplever og handler moderne transport på.

  Sharebus
  Sharebus ble utviklet av teknologi- og nettverksselskapet Ferdia og er inspirert av effektene mellom delingsøkonomi, samkjøring, opplevelser og miljø. Konseptet er tuftet på ideen om at du kan bli hentet i ditt nærområde ved å foreslå en egen rute, et nytt stoppested eller kjøpe billett på en eksisterende rute. På den måten styrer publikum selv tilbudet av transport og vi unngår tomturer og lav utnyttelse av bussene. Kundene kjøper det antall seter de har behov for, og ved nok påmeldte (såkalt «GoPoint») blir ruten bekreftet.

  Slik fungere Sharebus
  https://drive.google.com/a/ferdia.no/file/d/1kpseC-cQbCuTQ_XBedHls-GzFyxOqRv_/view?usp=sharing

  Konkurransefortrinn: Miljø og kvalitet
  Digitalisering og nettverk muliggjør effektiv transport til det beste for miljøet og kundene, og skaper et økosystem med bare vinnere. Et økosystem bestående av et nettverk av ledende busselskap og kvalitetsbevisste kunder. Ferdia har én portal for alle forespørsler på tvers av landet. Uansett hvor du skal møter du et selskap som er håndplukket basert på kvalitet, miljø, omdømme og profesjonalitet. Med erfarne sjåfører, moderne kjøretøy og bransjens beste digitale verktøy kan vi tilby en fleksibel, trygg og effektiv tjeneste.

  Ferdia jobber med kunder som ønsker styrket posisjon/konkurransefortrinn gjennom effektiv transport for sine ansatte eller kunder, og som trigges av miljøgevinster og sømløse innovative digitale løsninger. Sammen med kundene utfordrer de offentlige og private aktører til å fokusere mer på miljø og leveranse slik at vi bidrar til et bedre og tryggere samfunn for deg og meg.

  Les mer om tjenestene på Ferdia.no

 • Bergen Boblefotball

  Bergen Boblefotball

  Som NHH-student får man fast 20% rabatt på booking av boblefotball. Dette innebærer en hel time med:
  - Instruktør
  - 8 Bobler (kan bestille flere hvis ønskelig)
  - Fotball
  - Leie av hall
  - Musikkanlegg
  - Fotograf om ønskelig

  I tillegg vil man fritt kunne benytte garderober, dusj og badstue før, under og etter økten. Ved utleie av bobler utenfor Bergen Boblefotballs idrettshall tilbys det NHH-studentene 10% avslag.

  Dette er en perfekt sosial aktivitet for idrettslag, underutvalg eller vennegjeng! For spørsmål om avtalen kontakt NHHS Markedgruppen på Facebook eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Bestilling:
  Telefon: 47 61 94 23
  Nettside: https://www.bergenboblefotball.no/
  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


  Her kan dere få en smakebit på hva Bergen Boblefotball tilbyr!
 • Escalon

  Escalon

  Stud.nhh får:
  20% rabatt på mat i restaurant. Dette gjelder både Escalon Veiten og Escalon Fløien.
  Fast pris på øl, kr. 69.

  Bestilling:

  Telefon: Bergen – 55 32 90 99 | Oslo 21 95 12 50

  Nettside: escalon.no

  Escalon startet i 1998 som en tapasrestaurant rett ved Fløyen i Bergen, og har i dag utvidet med flere restauranter i Bergen, samt en i Oslo. Felles for alle restaurantene er at de har tatt vare på den uformelle og vennlige stemningen, som har vært deres varemerke siden starten i 1998. Escalon serverer god mat til en fornuftig pris, i et avslappende miljø. Vi ønsker at alle våre gjester skal få en god opplevelse hos oss, enten du kommer innom for et godt glass vin, eller om du tar med deg alle du kjenner på en grandios tapasfestivitas.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med NHHS Markedsgruppen på Facebook eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Interoptik Bakketeig

  Interoptik Bakketeig

  Stud.nhh får:
  • Standard synsundersøkelse: 490,- (normalt 660,-)
  • Komplett brille (glass og innfatning): 20 % rabatt
  • Solbrille: 15 % rabatt
  • Kontaktlinser: Ved tegning av Linseavtalen få en brille eller solbrille til en verdi inntil kr 1500 på kjøpet, og en mnd. gratis linser. Eller 5% ved kjøp av 3 mnd., og 10% ved kjøp av 6 mnd. over disk.


  Synsundersøkelse: Stud.nhh tilbys synsundersøkelse utført av Interoptik Optiker Bakketeig sine autoriserte optikere til kr 490,-. synsundersøkelsen inneholder testing av styrker på ulike avstander, samsyn og øyebunnsundersøkelse. Interoptik legger stor vekt på sin undersøkelse, og bruker godt med tid og har det beste av utstyr som finnes på markedet. Vi tilbyr også digitale foto av netthinnen som tillegg i synsundersøkelsen om man ønsker det. Kostnad for dette er 300,-.

  Briller: Stud.nhh tilbys 20% rabatt på Interoptik Optiker Bakketeig til enhver tid gjeldene veiledende utsalgspris på innfatninger. Rabattene gjelder ved kjøp av komplett briller, og kan ikke kombineres med andre rabatter på innfatning/glass.

  Solbriller: Stud.nhh tilbys 15 % rabatt på Interoptik Optiker Bakketeig til enhver tid gjeldene veiledende utsalgspris på Solbriller. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

  Kontaktlinser Stud.nhh tilbys: Ved tegning av Linseavtalen, få en brille eller solbrille til en verdi inntil kr 1500 på kjøpet, og en mnd. gratis linser. Eller 5% ved kjøp av 3 mnd., og 10% ved kjøp av 6 mnd. over disk. Kan ikke kombineres med andre type rabatter eller tilbud.

  Bestilling:
  Adresse: Olav Kyrres gate 39, 5014 Bergen
  Tlf: 55 36 98 00
  Nettside: interoptik.no

  Studenter ved NHH bes vise frem studentbevis ved kjøp/bestilling hos Interoptik AS.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • Los Tacos

  Los Tacos

  Stud.nhh får:
  20% avslag på all mat og dispenserbrus, mandag – søndag; hele dagen (på røde dager gjelder ikke rabattene).

  Bestilling:

  Telefon: Olav Kyrres Gate: 452 00 520, Vetrlidsallmenningen: 455 19 893, Skagen: 453 95 875

  Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Nettside: lostacos.no

  Los Tacos har nå tre restauranter, og de finner du i Olav Kyrres gate 27, Vetrlidsallmenningen 1 og Skagen 8. Los Tacos serverer den tradisjonelle norske tacoen, samt mange andre spennende varianter fra det amerikansk-meksikanske kjøkkenet. Los Tacos har takeaway og har nattåpent til kl. 04.00 torsdag til lørdag.

  Gledelig nyhet til alle NHH-studenter!

  Ved å laste ned Los Tacos' app og legge til NHH2019 under "mine rabatter" kan du få studentrabatt på 20% + 10% i lojalitetspoeng hver gang den brukes. Poengene kan veksles inn i mat hver gang du handler, eller spares opp til et gratis måltid!

  Som om det ikke var nok vil stud.nhh få 50% rabatt på første ordre! Eneste krav er å vise frem studentbevis i kassen.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen eller send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Paint'n Sip

  Paint'n Sip

  Som NHH-student får man fast 25% rabatt per person på gruppebookinger. Dette inkluderer:
  - Instruksjon, maling, moro og alt nødvendig utstyr. Man får selvfølgelig kunstverket med hjem etterpå. (Minstefakturering 10stk)

  I tillegg vil de første 10 NHHS-gruppene som booker få tillaget et gratis skreddersydd motiv (eks. dansemotiv for Extravadance eller fotballmotiv for et fotballag)
  Dette har vanligvis en verdi på 1495,-

  Dette er en perfekt sosial aktivitet for idrettslag, underutvalg eller vennegjeng! For spørsmål om avtalen kontakt NHHS Markedgruppen på Facebook eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Bestilling:
  Telefon: 22 34 35 56
  Nettside: https://paintnsip.no/
  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Peppes Pizza

  Peppes Pizza

  Stud.nhh får:
  20% rabatt på all mat og alkoholfri drikke i restaurant og ved takeaway eller levering*, ved fremvisning av gyldig NHHS-studentbevis og kontant betaling.
  Underutvalg og interessegrupper i NHHS får også 20% rabatt. Bestilling skal skje på kundenummer iht. avtalen og bestillinger fra underutvalg kan skje på kreditt.

  Bestilling:
  Telefon: 22 22 55 55
  Nettside: peppes.no
  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  Det blir mange lange timer for studentene ved NHH, og ofte kan man trenge litt ekstra mat i magen for å stå løpet ut. Peppes er på plass og viser at de ønsker å være en bidragsyter i studentenes hverdag. De er med i det kommende semesteret, og ønsker lykke til med studiene og velkommen innom for en matbit!

  Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med ca. 2000 ansatte. Peppes er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, og er markedsleder i såvel restaurant– som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom over 40 år. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til de tradisjonelle og udødelige bestselgerne, lanserer Peppes hvert år nye og spennende produkter.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Ilja Engeset på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.

  * Rabatt ved utkjøring gjelder kun ved utkjøring av minst to store pizzaer.
 • Ricks

  Ricks

  Stud.nhh får:
  Muligheten til å benytte prioritert kø (gjestelistinngang) frem til 01.00 alle dager, ved fremvisning av studentbevis.
  Vederlagsfri hjelp til bordbestilling og booking av arrangementer.
  20% rabatt på mat og alkoholfri drikke hos Bryggeriet på Zachariasbryggen.

  Forutenom disse fordelene vil NHHS sine eksamensfester alltid foregå på Ricks.

  Spørsmål knyttet til avtalen, send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Sumo Restaurant

  Sumo Restaurant

  Stud.nhh får:
  25 % rabatt på takeaway og eat-in - hele året*.


  Bestilling:

  Telefon
  Bergen sentrum - 55 90 19 60
  Åsane - 55 19 10 00
  Solheimsviken - 55 70 51 31
  Lagunen - 90 80 70 60


  I app
  Send kodeord til 2030 og last ned appen.
  (Rabatten blir automatisk inkludert i handlekurven ved nedlasting)
  Finnes både på Google play og App Store.


  Nettside
  sumorestaurant.no


  Sumo har nå fire restauranter og de finner du i Vestre Torggate 3, Damsgårsveien 39, Åsane senter 42 (Arken) og Laguneveien 7. Sumo er et lekent og folkelig asian fusion-konsept med fokus på kvalitet og detaljer.

  Dersom du skulle ha noen spørsmål sender du melding til NHHS Markedsgruppen på Facebook eller en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  * 25 % på takeaway (gjelder ikke levering) & 25 % av eat-in på Sumo Solheimsviken & Sumo Lagunen (Sumo i Bergen sentrum og Sumo i Åsane søn-tors før kl. 16).Vis student-ID!

  Rabatten kan ikke brukes på drikke eller andre tilbud.
 • NHHS og Ferdia har signert avtale. Formålet er å samle alle transportbestillinger (biltransport, minibuss og buss) i én portal for å sikre:

  ✅ Miljøvennlig og bærekraftig transport
  ✅ Kick-back på alle bestillinger
  ✅ Forutsigbare og lave priser
  ✅ God service og kommunikasjon
  ✅ Gjennomføring av ShareBus
  ✅ Utvikle fremtidens mobilitetskonsepter

  Viktige sider:
  Innhente tilbud på rett sted:
  - Minibuss og buss = ferdia.no
  - partybussen = turbussbergen.no
  - Bilutleie = sotrabilutleie.no

  Ferdia
  Ferdia er et teknologi- og nettverksselskap for transportbransjen og leverer verdi til kundene gjennom ulike buss- og transporttjenester. Ferdia samarbeider med lokale busselskap, noe som gir positive utslag på miljø og pris. Inspirert av nettverks- og delingsøkonomi endrer de måten du opplever og handler moderne transport på.

  Sharebus
  Sharebus ble utviklet av teknologi- og nettverksselskapet Ferdia og er inspirert av effektene mellom delingsøkonomi, samkjøring, opplevelser og miljø. Konseptet er tuftet på ideen om at du kan bli hentet i ditt nærområde ved å foreslå en egen rute, et nytt stoppested eller kjøpe billett på en eksisterende rute. På den måten styrer publikum selv tilbudet av transport og vi unngår tomturer og lav utnyttelse av bussene. Kundene kjøper det antall seter de har behov for, og ved nok påmeldte (såkalt «GoPoint») blir ruten bekreftet.

  Slik fungere Sharebus
  https://drive.google.com/a/ferdia.no/file/d/1kpseC-cQbCuTQ_XBedHls-GzFyxOqRv_/view?usp=sharing

  Konkurransefortrinn: Miljø og kvalitet
  Digitalisering og nettverk muliggjør effektiv transport til det beste for miljøet og kundene, og skaper et økosystem med bare vinnere. Et økosystem bestående av et nettverk av ledende busselskap og kvalitetsbevisste kunder. Ferdia har én portal for alle forespørsler på tvers av landet. Uansett hvor du skal møter du et selskap som er håndplukket basert på kvalitet, miljø, omdømme og profesjonalitet. Med erfarne sjåfører, moderne kjøretøy og bransjens beste digitale verktøy kan vi tilby en fleksibel, trygg og effektiv tjeneste.

  Ferdia jobber med kunder som ønsker styrket posisjon/konkurransefortrinn gjennom effektiv transport for sine ansatte eller kunder, og som trigges av miljøgevinster og sømløse innovative digitale løsninger. Sammen med kundene utfordrer de offentlige og private aktører til å fokusere mer på miljø og leveranse slik at vi bidrar til et bedre og tryggere samfunn for deg og meg.

  Les mer om tjenestene på Ferdia.no