Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Studentfordeler

Klikk på menyen under for å se mer.

 • Bergen Boblefotball
 • Christiania Taxi
 • Dagens Næringsliv
 • Escalon
 • FG Restaurant & Bar og Casa Del Toro
 • Interoptik
 • Los Tacos
 • Paint'n Sip
 • Regn
 • Ricks
 • Peppes Pizza
 • Sixt Bilutleie
 • Sumo Resturant
 • Bergen Boblefotball

  Bergen Boblefotball

  Som NHH-student får man fast 20% rabatt på booking av boblefotball. Dette innebærer en hel time med:
  - Instruktør
  - 8 Bobler (kan bestille flere hvis ønskelig)
  - Fotball
  - Leie av hall
  - Musikkanlegg
  - Fotograf om ønskelig

  I tillegg vil man fritt kunne benytte garderober, dusj og badstue før, under og etter økten. Ved utleie av bobler utenfor Bergen Boblefotballs idrettshall tilbys det NHH-studentene 10% avslag.

  Dette er en perfekt sosial aktivitet for idrettslag, underutvalg eller vennegjeng! For spørsmål om avtalen kontakt NHHS Markedgruppen på Facebook eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Bestilling:
  Telefon: 47 61 94 23
  Nettside: https://www.bergenboblefotball.no/
  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


  Her kan dere få en smakebit på hva Bergen Boblefotball tilbyr!
 • Christiania Taxi

  Christiania Taxi

  Stud.nhh får:
  15% rabatt på taxiturer i Bergen og i Oslo, mot fremvisning av gyldig studentbevis

  Bestilling:
  Telefon: 02365
  Nett: www.02365.no
  Christiania Taxi har lenge drevet Taxivirksomhet i Oslo, og fikk konsesjon til å begynne sin virksomhet her i Bergen i 2014. Siden den gang har de tatt markedsandeler og har nå rundt 80 biler med løyve her i byen.

  Avtalen gjelder taxi her i Bergen, så vel som i Oslo. Husk at dere ikke må ta første bilen i taxi-køen. Dersom det står en Christiania Taxi bak i køen, så er det bare å ta den. Husk også å vise studentbeviset til sjåføren så tidlig som mulig, slik at han vet at dere skal ha rabatt, og for å unngå misforståelser.

  Lik gjerne siden deres på Facebook.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Matej Dimoski på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • Dagens Næringsliv

  Dagens Næringsliv

  Stud.nhh får:
  Rabatt på abonnement:
  DN Helg – 99 kr/mnd
  DN Digital – 99 kr/mnd

  Bestilling:
  For bestilling: DN.no/student
  Dagens Næringsliv er landets største dagsavis innen økonomi- og næringslivsnyheter. Dagens Næringsliv gir deg avsløringer, nyheter, kommentarer, analyser og debatt om norsk nærings- og samfunnsliv. Vi følger de sentrale aktørene, investorene og selskapene i finans- og næringsliv med et kritisk blikk og forklarer hvorfor ting skjer. DN ønsker også å gi deg innsikt og gjøre deg bedre i stand til å forstå det som skjer rundt oss. Avisen er derfor svært relevant for NHH-studenter.

  Avtalen gjelder studentabonnement til 99 kr/mnd. For 99 kr i måneden kan du motta Dagens Næringsliv både i posten og digitalt, fredag og lørdag. Dersom du ønsker å motta avisen hver dag, kan du få den i digitalt format for kun 99 kr/mnd. Spesifiser hvilket abonnement du ønsker ved bestilling.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Jonas Lier Gjærum på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • Escalon

  Escalon

  Stud.nhh får:
  20% rabatt på mat i restaurant, unntatt Escalon Fløyen. Fast pris på øl, kr. 69.

  Bestilling:
  Telefon: Bergen – 55 32 90 99 | Oslo 21 95 12 50
  Nettside: escalon.no
  Escalon startet i 1998 som en tapasrestaurant rett ved Fløyen i Bergen, og har i dag utvidet med flere restauranter i Bergen, samt en i Oslo. Felles for alle restaurantene er at de har tatt vare på den uformelle og vennlige stemningen, som har vært deres varemerke siden starten i 1998. Escalon serverer god mat til en fornuftig pris, i et avslappende miljø. Vi ønsker at alle våre gjester skal få en god opplevelse hos oss, enten du kommer innom for et godt glass vin, eller om du tar med deg alle du kjenner på en grandios tapasfestivitas.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Vilde Juul Steinsholt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • FG Restaurant & Bar og Casa Del Toro

  FG Restaurant & Bar og Casa Del Toro

  Stud.nhh får:
  20 % avslag på mat (ikke drikke) alle dager, med unntak av 17. Mai og julebordsesongen. Tilbudet gjelder for to personer per studentkort.

  Bestilling:
  Telefon: 55 55 03 02
  Nettside: Dethanseatiskehotel.no/restauranter
  FG Restaurant & Bar
  FG Restaurant med tilstøtende bar kan best beskrives som et moderne Brasserie, med blant annet et stort utvalg av kjøtt, fisk og hjemmelagede hamburgere. Restauranten har lokaler for små og store selskap, og serverer også lunsj i sommersesongen.

  Casa Del Toro
  Sentralt plassert på Bryggen i Bergen finner du Tex-Mex restauranten, Casa del Toro. Med et fokus på ferske råvarer, produserer de god mat inspirert fra den meksikanske matkulturen. Her får du blant annet hjemmelagde nacho-chips med deilig guacamole og salsa, spenstige quesadillas, fajitas med ulikt fyll og saftig entrecote med kryddersmør og Idahopotet. Et perfekt utgangspunkt for en vennekveld, før- eller- etter kinobesøk eller andre aktiviteter.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Ola Mork på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • Interoptik

  Interoptik

  Stud.nhh får:
  • Standard synsundersøkelse: 490,- (normalt 640,-)
  • Komplett brille (glass og innfatning): 20 % rabatt
  • Solbrille: 15 % rabatt
  • Kontaktlinser: 15 % rabatt ved kjøp av 6 mnd forbruk
  Bestilling:
  Adresse: Vaskerelven 30, 5014 Bergen
  Tlf: 55 36 98 00
  Nettside: interoptik.no

  Studenter ved NHH bes vise frem studentbevis ved kjøp/bestilling hos Interoptik AS.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Even Nesse på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • Los Tacos

  Los Tacos

  Stud.nhh får:
  20% avslag på signaturrettene, mandag – søndag; hele dagen (på røde dager gjelder ikke rabattene).

  Bestilling:
  Telefon: Olav Kyrres Gate: 452 00 520, Vetrlidsallmenningen: 455 19 893, Skagen: 453 95 875
  Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  Nettside: lostacos.no
  Los Tacos har nå tre restauranter, og de finner du i Olav Kyrres gate 27, Vetrlidsallmenningen 1 og Skagen 8. Los Tacos serverer den tradisjonelle norske tacoen, samt mange andre spennende varianter fra det amerikansk-meksikanske kjøkkenet. Los Tacos har takeaway og har nattåpent til kl. 04.00 torsdag til lørdag.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Ingvild Torp på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
  Gledelig nyhet til alle NHH-studenter!

  Ved å laste ned Los Tacos' app og legge til NHH2019 under "mine rabatter" kan du få studentrabatt på 20% + 10% i lojalitetspoeng hver gang den brukes. Poengene kan veksles inn i mat hver gang du handler, eller spares opp til et gratis måltid!

  Som om det ikke var nok vil stud.nhh få 50% rabatt på første ordre!

  Eneste krav er å vise frem studentbevis i kassen.
 • Paint'n Sip

  Paint'n Sip

  Som NHH-student får man fast 25% rabatt per person på gruppebookinger. Dette inkluderer:
  - Instruksjon, maling, moro og alt nødvendig utstyr. Man får selvfølgelig kunstverket med hjem etterpå. (Minstefakturering 10stk)

  I tillegg vil de første 10 NHHS-gruppene som booker få tillaget et gratis skreddersydd motiv (eks. dansemotiv for Extravadance eller fotballmotiv for et fotballag)
  Dette har vanligvis en verdi på 1495,-

  Dette er en perfekt sosial aktivitet for idrettslag, underutvalg eller vennegjeng! For spørsmål om avtalen kontakt NHHS Markedgruppen på Facebook eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Bestilling:
  Telefon: 22 34 35 56
  Nettside: https://paintnsip.no/
  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Regn

  Regn

  Stud.nhh får:
  15% rabatt på hele butikken.

  REGN er en multibrandbutikk startet av en kompisgjeng i 2015 som ligger i Gågaten i Bergen sentrum. Målet deres var å gi alle en trivelig shoppingopplevelse, enten det er i butikken i Strandgaten 75 eller på nettbutikken.

  På REGN er hvert eneste merke nøye plukket ut, og det spenner seg fra klassisk dansk design som Samsøe Samsøe til norsk bærekraftig håndverk fra Elisabeth Stray Pedersen.
 • Ricks

  Ricks

  Ricks er Bergens største enkeltstående utested. Utestedet har tre forskjellige nattklubbavdelinger med ulik musikkfokus og tema. De har et allsidig tilbud under et og same tak, da stedet arrangerer alt fra live musikk og teater, til standup op quiz. Etter nysatsingen høsten 2016 har utestedet tilpasset seg målgruppen studenter og blitt svært populært.

  Som student ved NHH har du muligheten til å benytte prioritert kø (gjestelistinngang) frem til 01.00 alle dager, ved fremvisning av studentbevis.
  Dersom du ønsker å booke bord til en kveld på byen, kan dette gjøres ved å sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ricks vil også være behjelpelig dersom du ønsker å holde et arrangement i lokalene deres. 

  Ved spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Mathilde Sørensen på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • Peppes Pizza

  Peppes Pizza

  Stud.nhh får:
  20% rabatt på all mat og alkoholfri drikke i restaurant og ved takeaway eller levering*, ved fremvisning av gyldig NHHS-studentbevis og kontant betaling.
  Underutvalg og interessegrupper i NHHS får også 20% rabatt. Bestilling skal skje på kundenummer iht. avtalen og bestillinger fra underutvalg kan skje på kreditt.

  Bestilling:
  Telefon: 22 22 55 55
  Nettside: peppes.no
  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  Det blir mange lange timer for studentene ved NHH, og ofte kan man trenge litt ekstra mat i magen for å stå løpet ut. Peppes er på plass og viser at de ønsker å være en bidragsyter i studentenes hverdag. De er med i det kommende semesteret, og ønsker lykke til med studiene og velkommen innom for en matbit!

  Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med ca. 2000 ansatte. Peppes er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, og er markedsleder i såvel restaurant– som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom over 40 år. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til de tradisjonelle og udødelige bestselgerne, lanserer Peppes hvert år nye og spennende produkter.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Ilja Engeset på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.

  * Rabatt ved utkjøring gjelder kun ved utkjøring av minst to store pizzaer.
 • Sixt bilutleie

  Sixt bilutleie

  • Liten bil: Weekend kr. 900, ekstra døgn kr. 400
  • Mellomstor bil: Weekend kr. 1000, ekstra døgn kr. 450
  • Stor bil; Weekend kr. 1100, ekstra døgn kr. 500
  • 9-seter: Weekend kr. 3000, ekstra døgn kr. 650
  • Varebil 6m3: Weekend kr. 2300, ekstra døgn kr. 650

  *Alle priser er inkl. mva, forsikring og 1200km. Prisene gjelder for hele avtaleperioden. Gyldig studentbevis må fremvises ved avhenting av bil.


  For reservasjon eller mer informasjon, ta kontakt på tlf. 982 05 852 eller send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Prisene gjelder fra Flesland.
 • Sumo Restaurant

  Sumo Restaurant

  Stud.nhh får:
  Sumo Torggaten: 25% avslag på mat i restaurant søndag til torsdag, fra kl 12.00 til 16.00, samt at du har 25% på take-away mandag til søndag, i hele åpningstiden (på røde dager gjelder ikke rabattene).
  Sumos andre lokaler: 25% avslag på mat i restaurant og take-away mandag til søndag, hele dagen (gjelder ikke røde dager).

  Bestilling:
  Telefon: 55 90 19 60 Vestre Torggate / 55 70 51 41 Strømgaten
  Nettside: sumorestaurant.no eller via Sumo-appen
  Sumo Vestre Torggate ble totalrenovert i mai 2014, og har idag over 200 sitteplasser. De har en stor uteservering som er åpen året rundt, med fokus på uteliv hver fredag og lørdag fra klokken 22.00. Senere har også flere nye Sumo-restauranter åpnet. Det er nå 4 restauranter i Bergen, og én i Oslo.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Ingvild Torp på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • Bergen Boblefotball

  Bergen Boblefotball

  Som NHH-student får man fast 20% rabatt på booking av boblefotball. Dette innebærer en hel time med:
  - Instruktør
  - 8 Bobler (kan bestille flere hvis ønskelig)
  - Fotball
  - Leie av hall
  - Musikkanlegg
  - Fotograf om ønskelig

  I tillegg vil man fritt kunne benytte garderober, dusj og badstue før, under og etter økten. Ved utleie av bobler utenfor Bergen Boblefotballs idrettshall tilbys det NHH-studentene 10% avslag.

  Dette er en perfekt sosial aktivitet for idrettslag, underutvalg eller vennegjeng! For spørsmål om avtalen kontakt NHHS Markedgruppen på Facebook eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Bestilling:
  Telefon: 47 61 94 23
  Nettside: https://www.bergenboblefotball.no/
  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


  Her kan dere få en smakebit på hva Bergen Boblefotball tilbyr!
 • Ricks

  Ricks

  Ricks er Bergens største enkeltstående utested. Utestedet har tre forskjellige nattklubbavdelinger med ulik musikkfokus og tema. De har et allsidig tilbud under et og same tak, da stedet arrangerer alt fra live musikk og teater, til standup op quiz. Etter nysatsingen høsten 2016 har utestedet tilpasset seg målgruppen studenter og blitt svært populært.

  Som student ved NHH har du muligheten til å benytte prioritert kø (gjestelistinngang) frem til 01.00 alle dager, ved fremvisning av studentbevis.
  Dersom du ønsker å booke bord til en kveld på byen, kan dette gjøres ved å sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ricks vil også være behjelpelig dersom du ønsker å holde et arrangement i lokalene deres. 

  Ved spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Mathilde Sørensen på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • Dagens Næringsliv

  Dagens Næringsliv

  Stud.nhh får:
  Rabatt på abonnement:
  DN Helg – 99 kr/mnd
  DN Digital – 99 kr/mnd

  Bestilling:
  For bestilling: DN.no/student
  Dagens Næringsliv er landets største dagsavis innen økonomi- og næringslivsnyheter. Dagens Næringsliv gir deg avsløringer, nyheter, kommentarer, analyser og debatt om norsk nærings- og samfunnsliv. Vi følger de sentrale aktørene, investorene og selskapene i finans- og næringsliv med et kritisk blikk og forklarer hvorfor ting skjer. DN ønsker også å gi deg innsikt og gjøre deg bedre i stand til å forstå det som skjer rundt oss. Avisen er derfor svært relevant for NHH-studenter.

  Avtalen gjelder studentabonnement til 99 kr/mnd. For 99 kr i måneden kan du motta Dagens Næringsliv både i posten og digitalt, fredag og lørdag. Dersom du ønsker å motta avisen hver dag, kan du få den i digitalt format for kun 99 kr/mnd. Spesifiser hvilket abonnement du ønsker ved bestilling.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Jonas Lier Gjærum på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • Escalon

  Escalon

  Stud.nhh får:
  20% rabatt på mat i restaurant, unntatt Escalon Fløyen. Fast pris på øl, kr. 69.

  Bestilling:
  Telefon: Bergen – 55 32 90 99 | Oslo 21 95 12 50
  Nettside: escalon.no
  Escalon startet i 1998 som en tapasrestaurant rett ved Fløyen i Bergen, og har i dag utvidet med flere restauranter i Bergen, samt en i Oslo. Felles for alle restaurantene er at de har tatt vare på den uformelle og vennlige stemningen, som har vært deres varemerke siden starten i 1998. Escalon serverer god mat til en fornuftig pris, i et avslappende miljø. Vi ønsker at alle våre gjester skal få en god opplevelse hos oss, enten du kommer innom for et godt glass vin, eller om du tar med deg alle du kjenner på en grandios tapasfestivitas.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Vilde Juul Steinsholt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • FG Restaurant & Bar og Casa Del Toro

  FG Restaurant & Bar og Casa Del Toro

  Stud.nhh får:
  20 % avslag på mat (ikke drikke) alle dager, med unntak av 17. Mai og julebordsesongen. Tilbudet gjelder for to personer per studentkort.

  Bestilling:
  Telefon: 55 55 03 02
  Nettside: Dethanseatiskehotel.no/restauranter
  FG Restaurant & Bar
  FG Restaurant med tilstøtende bar kan best beskrives som et moderne Brasserie, med blant annet et stort utvalg av kjøtt, fisk og hjemmelagede hamburgere. Restauranten har lokaler for små og store selskap, og serverer også lunsj i sommersesongen.

  Casa Del Toro
  Sentralt plassert på Bryggen i Bergen finner du Tex-Mex restauranten, Casa del Toro. Med et fokus på ferske råvarer, produserer de god mat inspirert fra den meksikanske matkulturen. Her får du blant annet hjemmelagde nacho-chips med deilig guacamole og salsa, spenstige quesadillas, fajitas med ulikt fyll og saftig entrecote med kryddersmør og Idahopotet. Et perfekt utgangspunkt for en vennekveld, før- eller- etter kinobesøk eller andre aktiviteter.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Ola Mork på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • Interoptik

  Interoptik

  Stud.nhh får:
  • Standard synsundersøkelse: 490,- (normalt 640,-)
  • Komplett brille (glass og innfatning): 20 % rabatt
  • Solbrille: 15 % rabatt
  • Kontaktlinser: 15 % rabatt ved kjøp av 6 mnd forbruk
  Bestilling:
  Adresse: Vaskerelven 30, 5014 Bergen
  Tlf: 55 36 98 00
  Nettside: interoptik.no

  Studenter ved NHH bes vise frem studentbevis ved kjøp/bestilling hos Interoptik AS.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Even Nesse på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
 • Los Tacos

  Los Tacos

  Stud.nhh får:
  20% avslag på signaturrettene, mandag – søndag; hele dagen (på røde dager gjelder ikke rabattene).

  Bestilling:
  Telefon: Olav Kyrres Gate: 452 00 520, Vetrlidsallmenningen: 455 19 893, Skagen: 453 95 875
  Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  Nettside: lostacos.no
  Los Tacos har nå tre restauranter, og de finner du i Olav Kyrres gate 27, Vetrlidsallmenningen 1 og Skagen 8. Los Tacos serverer den tradisjonelle norske tacoen, samt mange andre spennende varianter fra det amerikansk-meksikanske kjøkkenet. Los Tacos har takeaway og har nattåpent til kl. 04.00 torsdag til lørdag.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Ingvild Torp på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.
  Gledelig nyhet til alle NHH-studenter!

  Ved å laste ned Los Tacos' app og legge til NHH2019 under "mine rabatter" kan du få studentrabatt på 20% + 10% i lojalitetspoeng hver gang den brukes. Poengene kan veksles inn i mat hver gang du handler, eller spares opp til et gratis måltid!

  Som om det ikke var nok vil stud.nhh få 50% rabatt på første ordre!

  Eneste krav er å vise frem studentbevis i kassen.
 • Paint'n Sip

  Paint'n Sip

  Som NHH-student får man fast 25% rabatt per person på gruppebookinger. Dette inkluderer:
  - Instruksjon, maling, moro og alt nødvendig utstyr. Man får selvfølgelig kunstverket med hjem etterpå. (Minstefakturering 10stk)

  I tillegg vil de første 10 NHHS-gruppene som booker få tillaget et gratis skreddersydd motiv (eks. dansemotiv for Extravadance eller fotballmotiv for et fotballag)
  Dette har vanligvis en verdi på 1495,-

  Dette er en perfekt sosial aktivitet for idrettslag, underutvalg eller vennegjeng! For spørsmål om avtalen kontakt NHHS Markedgruppen på Facebook eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Bestilling:
  Telefon: 22 34 35 56
  Nettside: https://paintnsip.no/
  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Peppes Pizza

  Peppes Pizza

  Stud.nhh får:
  20% rabatt på all mat og alkoholfri drikke i restaurant og ved takeaway eller levering*, ved fremvisning av gyldig NHHS-studentbevis og kontant betaling.
  Underutvalg og interessegrupper i NHHS får også 20% rabatt. Bestilling skal skje på kundenummer iht. avtalen og bestillinger fra underutvalg kan skje på kreditt.

  Bestilling:
  Telefon: 22 22 55 55
  Nettside: peppes.no
  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  Det blir mange lange timer for studentene ved NHH, og ofte kan man trenge litt ekstra mat i magen for å stå løpet ut. Peppes er på plass og viser at de ønsker å være en bidragsyter i studentenes hverdag. De er med i det kommende semesteret, og ønsker lykke til med studiene og velkommen innom for en matbit!

  Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med ca. 2000 ansatte. Peppes er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, og er markedsleder i såvel restaurant– som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom over 40 år. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til de tradisjonelle og udødelige bestselgerne, lanserer Peppes hvert år nye og spennende produkter.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Ilja Engeset på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.

  * Rabatt ved utkjøring gjelder kun ved utkjøring av minst to store pizzaer.
 • Regn

  Regn

  Stud.nhh får:
  15% rabatt på hele butikken.

  REGN er en multibrandbutikk startet av en kompisgjeng i 2015 som ligger i Gågaten i Bergen sentrum. Målet deres var å gi alle en trivelig shoppingopplevelse, enten det er i butikken i Strandgaten 75 eller på nettbutikken.

  På REGN er hvert eneste merke nøye plukket ut, og det spenner seg fra klassisk dansk design som Samsøe Samsøe til norsk bærekraftig håndverk fra Elisabeth Stray Pedersen.
 • Sixt bilutleie

  Sixt bilutleie

  • Liten bil: Weekend kr. 900, ekstra døgn kr. 400
  • Mellomstor bil: Weekend kr. 1000, ekstra døgn kr. 450
  • Stor bil; Weekend kr. 1100, ekstra døgn kr. 500
  • 9-seter: Weekend kr. 3000, ekstra døgn kr. 650
  • Varebil 6m3: Weekend kr. 2300, ekstra døgn kr. 650

  *Alle priser er inkl. mva, forsikring og 1200km. Prisene gjelder for hele avtaleperioden. Gyldig studentbevis må fremvises ved avhenting av bil.


  For reservasjon eller mer informasjon, ta kontakt på tlf. 982 05 852 eller send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  Prisene gjelder fra Flesland.
 • Sumo Restaurant

  Sumo Restaurant

  Stud.nhh får:
  Sumo Torggaten: 25% avslag på mat i restaurant søndag til torsdag, fra kl 12.00 til 16.00, samt at du har 25% på take-away mandag til søndag, i hele åpningstiden (på røde dager gjelder ikke rabattene).
  Sumos andre lokaler: 25% avslag på mat i restaurant og take-away mandag til søndag, hele dagen (gjelder ikke røde dager).

  Bestilling:
  Telefon: 55 90 19 60 Vestre Torggate / 55 70 51 41 Strømgaten
  Nettside: sumorestaurant.no eller via Sumo-appen
  Sumo Vestre Torggate ble totalrenovert i mai 2014, og har idag over 200 sitteplasser. De har en stor uteservering som er åpen året rundt, med fokus på uteliv hver fredag og lørdag fra klokken 22.00. Senere har også flere nye Sumo-restauranter åpnet. Det er nå 4 restauranter i Bergen, og én i Oslo.

  Dersom du har spørsmål knyttet til avtalen, ta kontakt med Ingvild Torp på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send en melding på Facebook til NHHS Markedsgruppen.