Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gullroten 2020 - Studentforeningens hederspris

I NHHS finnes det mange mennesker som legger ned mye tid og innsats for å drifte og gjøre studentforeningen så fantastisk som den er. Vi har et utrolig studentengasjement, og det er noen ildsjeler som utmerker seg i ekstra stor grad. Det er disse ildsjelene vi ønsker å hedre gjennom utdelingen av studentforeningens hederspris, Gullroten. 

På grunn av den ekstraordinære situasjonen knyttet til Covid-19, vil prisen i år offentliggjøres via NHHS-facebook og NHHS-instagram. Overrekkelse av diplom og medalje vil skje så fort skolen og NHHS er operative igjen, for å gjøre ære på de som alltid yter det lille ekstra for NHHS innenfor sine ansvarsområder over lengre tid. 

Alle medlemmer i NHHS kan nominere kanditater de mener fortjener prisen, og nominasjoner sendes inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen fredag 1. mai. Nominasjonen må inneholde en god begrunnelse for hvorfor personen du ønsker å nominere fortjener prisen, og på hvilken måte du mener den nominerte har utmerket seg særskilt positivt over en lengre tidsperiode. 

 

Regler

  • Utmerkelsen skal gis til maksimalt tre personer per år.
  • Alle medlemmer av NHHS skal få muligheten til å nominere kandidater de mener fortjener utmerkelsen.
  • Nominasjonene offentliggjøres ikke.
  • Prisen skal ikke deles ut til sittende medlemmer av Kjernestyret og styrer i prosjektorganisasjoner
  • Det er KS som bestemmer hvem som skal motta utmerkelsen, på grunnlag av nominasjonene som kommer inn og egen kjennskap til medlemmer i studentforeningen.
  • Utmerkelsen skal deles ut høyst én gang i året dersom man finner verdige kandidater. I år blir utmerkelsen offentliggjort på 17.mai via sosiale medier, og overrekkelsen skjer så fort NHHS er tilbake i vanlig drift.  
  • Prisvinnerne får et eksemplar av Gullrot-medaljen og evigvarende heder og ære.

Vi gleder oss til å motta nominasjoner fra deg.