Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vinnerne av Gullroten - Studentforeningens hederspris

Vi ønsker å gratulere Anders Dovran, Christian Ziesler og Anders Gundersen som vinnere av Gullroten! 

 Hvert år på 17.mai-frokosten på NHH deler Kjernestyret ut studentforeningens hederspris - Gullroten. I NHHS finnes det mange mennesker som legger ned mye tid og innsats for å drifte og gjøre studentforeningen så fantastisk som den er. Vi har et utrolig studentengasjement, og det er noen ildsjeler som utmerker seg i ekstra stor grad. Det er disse ildsjelene vi ønsker å hedre gjennom denne utdelingen.

 

Anders Dovran

Utdrag fra nominasjonen:
For å fatte oss i korthet kan vi imidlertid holde oss til å stadfeste at Anders er en av de blideste, snilleste og nobleste personene vi har hatt gleden av å jobbe med i studentforeningen. NHHS trenger folk som ikke “bare” får jobben gjort og på en god måte, men personer som i tillegg til dette klarer å formidle hvor mye erfaring og glede man oppnår gjennom arbeidet. Med sin vinnende personlighet bidrar Anders til at samtlige som jobber rundt han har det bra, og blir motiverte til å gjøre en god jobb selv. Det er helt klart at dette skaper ringvirkninger.

Christian Ziesler

Utdrag fra nominasjonen:
Gjennom sin erfaring fra Næringslivsutvalget og som markedsansvarlig i Kjernestyret opparbeidet Ziesler seg svært mye erfaring innenfor markedsarbeid. Der mange trer til siden og takker for seg etter innsats i storstyrer og lignende har Ziesler fortsatt med uforminsket styrke. Han har hjuloet NHH-symposiet og deltatt i utformingen av Women's Finance Day. På NHH lærer man om knappe ressurser. Ziesler har i sine fire år vist seg å være det stikk motsatte. Han er en ressurs som gir og gir, og NHHS burde krysse fingrene for at dette også fortsetter de neste årene.

Anders Gundersen

Utdrag fra nominasjonen:
Anders Gundersen har siden første dag sugd til seg all lærdom han har kunnet. Vi snakker masse om aktivisering av medlemmer i NHHS. Med Anders har dette aldri vært et problem. Anders er alltid den første til å møte opp til opprigging av arrangementer og sist til å forlate lokalet. Han er der under hele prosessen og arrangementet og står ikke stille et eneste øyeblikk. Han tar de tunge løftene, ikke bare fordi han kan, men fordi han vet at dette gjør jobben til de andre også enklere. Anders har under hele sin tid alltid vært en initiativtager som passer på at Teknisk Gruppe ikke bare leverer, men også leverer et produkt som er langt over det vi kunne forvente av noen økonomistudenter.