Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Women's Finance Day

Women's Finance Day arrangeres for første gang ved NHH onsdag 13. mars! 

 

Kvinner er underrepresentert i finansbransjen. Tre underutvalg på NHH tar nå grep for å snu denne negative trenden. Onsdag 13. mars arrangerer Næringslivsutvalget, Finansgruppen og børsgruppen Femme Forvaltning for første gang Women´s Finance Day ved NHH.

Arrangementet har som formål å opplyse kvinnelige NHH-studenter om finansfaget og inspirere dem til å velge finans som karrierevei, slik at vi på sikt kan styrke mangfoldet i finansbransjen. Women´s Finance Day vil bestå av inspirerende foredrag med kjente finanspersonligheter. I tillegg inviteres bedrifter til å holde workshops for studentene. I løpet av dagen vil bedriftsrepresentanter møte studenter til nettverksbygging på stands, og dagen avsluttes med en formell bankett. Stockholm School of Economics har holdt et liknende arrangement i tretten år. Vi har ambisjoner om at dette arrangementet skal vokse seg til å bli like – om ikke mer – vellykket.

 

Program for dagen


Kontaktinformasjon


Leder Kine Marie Ramm
Telefon: 480 20 391
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.