Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rekrutteringsuken

 • Bli med i NHHS!

  Hilsen fra Kjernestyret

  Hilsen fra Kjernestyret

  Kjære nye NHHS-er!

  Etter mange nye inntrykk i Førstekullsuken er det nå på tide å få et bedre innblikk i hva som ligger bak de mange tingene vi arrangerer her i studentforeningen. Som Norges mest aktive studentforening har vi mye å by på, og vi håper at DU finner akkurat den gruppen som passer for deg. Er du interessert i sang og musikk, har du en fotball- eller badmintonspiller i magen, eller er kanskje regnskap mer interessant? Fortvil ikke – vi har noe for alle!

  Studentforeningen er en profesjonell lekeplass som byr på utfordringer, læring og veldig mye gøy! Ved å engasjere deg i studentforeningen vil du få erfaringer, minner, og ikke minst venner for livet. Så grip muligheten, og gjør din egen studietid til et eventyr!
  Hilsen fra Profileringsutvalget

  Hilsen fra Profileringsutvalget

  Nå er førstekullsuken et tilbakelagt kapittel og du har forhåpentligvis fått en smakebit av det yrende engasjementet og det unike miljøet på NHH. Sannsynligvis har du dannet deg et vagt bilde av studentforeningen og hvilke uttallige muligheter den har å by på.

  Det er ikke alltid like lett å orientere seg i NHHS-jungelen og det er her vi i Profileringsutvalget kommer med en hjelpende hånd. Vi har ansvaret for å koordinere rekrutteringen i NHHS og håper at rekrutteringsuken gir deg mer oversikt og trygghet. Studentforeningens underutvalg og interessegrupper står sammen om å ønske deg velkommen.

  Denne nettsiden inneholder blant annet en oversikt over alle som står på stand de ulike dagene. Dette er ikke en komplett oversikt over hele NHHS, men gir et godt bilde av mangfoldet i studentforeningen vår. Les deg godt opp på nettsiden før du tar fatt på uken og ikke nøl med å spørre om det er noe du lurer på!

  Hva er NHHS?

  Norges Handelshøyskoles Studentforening (NHHS) har siden 1936 utviklet seg til å bli en av landets mest aktive studentforeninger. I NHHS er det plass til alle, og du finner noe for enhver smak. Alt engasjementet er basert på frivillig innsats fra studentene her ved NHH.

  NHHS ønsker å være en inkluderende studentforening som favner alles interesser. Derfor er spennvidden stor og tilbudet rikt. Tilbudet spenner fra konserter og revy til en rekke foredrag av kjente politikere og næringslivsledere. I tillegg går Vestlandets neststørste kulturfestival UKEN av stabelen i mars hvert partallsår, og på høsten vil over 1000 studenter spille om heder og ære på studentidrettsfestivalen Bergen Challenge på høsten. I tillegg kommer de velkjente festene som Valgshow og diverse eksamensfester. NHHS har også egen skoleavis (K7 Bulletin) og TV-kanal (K7 Minutter).

  Styre og stell i NHHS

  NHHS ledes av et styre på 8 personer som kalles Kjernestyret. Disse velges ved valg blant studentene hvert år i oktober. Alle studenter ved NHH kan stille og avgi sin stemme ved valget. Studentforeningens øverste organ og beslutningsmyndighet er Foreningsmøtet (FM), som ordinært avholdes to ganger i semesteret. Alle studenter ved NHH har møte og talerett, samt mulighet for å fremme egne saker. Kjernestyret engasjerer seg i alle temaer som vedrører stud.nhh sin studiehverdag. Kjernestyret har ansvaret for den daglige drift av studentforeningen og representerer studentene i høyskolens råd og utvalg. Kjernestyret er rett sted å ta kontakt dersom det er noe en lurer på – telefonnummer og e-postadresse finner du under "kontakt".
 • Hva er rekrutteringsuken?

  NHHS byr på et av landets mest aktive studentforeninger. I NHHS er det plass til alle og du finner noe for enhver smak. Studentforeningen byr på mangfold og utallige muligheter, men som ny student kan det være utfordrende å orientere seg i NHHS-jungelen. Av den grunn skal Rekrutteringsuken fungere som en arena som samler alle foreningene og gjør det enklere for studenter på bli kjent med NHHS.

  Tre dager denne uken vil være fylt med informasjon, stands og show. Utnytt dagene og les mer om de ulike gruppene her på NHHS sine nettsider.

  Tirsdag 20. august vil rekrutteringsuken starte med et informasjonsmøte. Etter informasjonsmøtet vil våre underutvalg vise hva de driver med i Aulaen.

  Onsdag 21. august vil du på dagtid få se hva våre ulike interessegrupper driver med på Stemmemyren. På kveldstid vil aulaen fylles med god stemning når kjellergruppene og aulagruppene i NHHS setter opp et forrykende show. Her blir det også etterfest i kjelleren.

  Torsdag 22. august er det Standsaften. Under Standsaften står grupper i NHHS på stand, for å enkelt markedsføre hva de driver på med og for å tiltrekke seg nye medlemmer.
 • Tirsdag 20. august

  Denne dagen starter rekrutteringsuken med et informasjonsmøte, og deretter skal underutvalgene våre få vise deg noe av det de driver med!

  Vi starter reksutteringsuken kl. 16:30 med et informasjonsmøte. Her vil representanter fra studentforeningen gi en kort innføring om NHHS og hva som kommer til å skje i løpet av uken. Forhåpentligvis vil dette informasjonsmøtet bidra til et mer oversiktlig møte med NHHS de neste dagene.

  Direkte etter informasjonsmøtet, kl. 17-19 vil “Møt Underutvalgene” foregå i Aulaen! Her vil alle skolens underutvalg stå på stand for å fortelle dere mer om NHHS og alt spennende dere kan være med å bidra med i studentforeningen.

  Informasjonsmøte

  Sted: Max Merino, NHH Merinobygget
  Tidspunkt: Tirsdag 20. august, kl. 16:30

  Rekrutteringsuken starter med et informasjonsmøte i Max Merino. Her vil representanter fra studentforeningen gi informasjon om NHHS, om rekrutteringsuken og om andre nyttige ting å vite for nye studenter.

  Møt underutvalgene

  Sted: Aulaen, NHH
  Tidspunkt: Tirsdag 20. august, fra kl. 17:00 - 19:00.

  Her kan du møte flere av underutvalgene og prøve ut hva de jobber med. Kom innom aulaen og se hva mange av underutvalgene driver med.
 • Onsdag 21. august

  Denne dagen skal interessegrupper og kjellergrupper vise hva deres virke er i NHHS!

  Under “Møt Interessegruppene” fra kl. 12-14 vil interessegruppene vise frem hva de driver med. Det foregår på fotballbanen på Stemmemyren bak motorveien, så kom innom for konkurranser, grilling og mye annen moro.

  På kvelden er det duket for “Møt Aulaen” fra kl. 19-21. Her vil det bli satt opp et show med blant annet dansing, skuespill, sang og orkestermusikk! For de av dere som ikke har fått nok festing i fadderuken, blir det også etterfest i kjelleren etter “Møt Aulaen” er ferdig!

  Møt interessegruppene

  Sted: Stemmemyren
  Tidspunkt: Onsdag 21. august, fra kl. 12:00 - 14:00.

  På Stemmemyren blir lett servering, god stemning og mulighet til å møte en rekke interessegrupper i NHHS. Her vil det være mulighet for å se hva gruppene driver med og være delaktig.

  Møt Aulaen

  Sted: Aulaen, NHH
  Tidspunkt: Onsdag 21. august, fra kl. 19:00 - 22:00

  Opplev Aulascenen spekket med bidrag fra skolens underholdningsgrupper! Her avholdes det et spektakulært sceneshow med ulike grupper fra NHHS.

  Møt Kjelleren

  Sted: Kjelleren, NHH
  Tidspunkt: Onsdag 21. august, kl 22:00

  Etter møt aulaen beveger vi oss ned i kjelleren for å besøke de ulike kjellerrommene.
 • Torsdag 22. august

  Dette er siste dagen i rekrutteringsuken, og her har du mulighet til å møte alle gruppene i NHHS på standsaften!

  Standsaften

  Dato: Torsdag 22. august.
  Tidspunkt: 16:00 – 18:00.

  På standsaften står alle grupper i NHHS på stand rundt på skolen. Her kan du snakke med de ulike gruppene og høre mer om hva de driver med.

  For at du skal få med deg alle grupper er det lagt opp til en løype rundt på skolen du kan følge:

 • Opptakstidspunkt

  • NHHS har flere åpne grupper:

   Skipsfart og Transportgruppen

   NHHS Green Team

   Finansgruppen

   Lurken Skilag NHHS

   NHHS Ekspedisjon

   NHHI Triathlon

   NHHS Fridykking

   NHHI Klatre- og Tindeklubb

   Navigatørene

   NHHS Fintech

   NHHS Artem

   Unge Venstre NHH

   NHHS Høyres Studenter

   Rethinking Economics

  • Denne gruppen har søknadsfrist torsdag 22. august:

   Underutvalg:

   Aksjonsuken 2019

  • Disse gruppene har opptak eller søknadsfrist fredag 23. august:

   Underutvalg:


   Videogruppen K7 Minutter

   Teknisk Gruppe

   Klubb- og kulturutvalget (KKU)

   Næringslivsutvalget

   Studentutvalget ved NHH (SUN)   Interessegrupper:

   NHHS Vaktkorpset

   eXtravadance

   Direksjonsmusikken (NB! Søknadsfrist midnatt til fredag)

   NHHI Tennis Herrer

   NHHI Squash

   NHHI Tennisjenter

   NHHI Dodgeball

   NHHI Lacrosse

   NHH FK

   NHHI Softball

   NHHI Baseball

   NHHI Oktagon

   NHHI Vixens Lacrosse

   NHHI Fotballrypene

   NHHI Motbakke

  • Disse gruppene har opptak eller søknadsfrist lørdag 24. august:

   Underutvalg:

   MEBA Council   Interessegrupper:

   NHHI Amerikansk fotball

   NHHI Cheer

   NHHI Kanonball

   NHHI Innebandy Damer

   NHH Crew

   NHHI Racket Club

  • Disse gruppene har opptak eller søknadsfrist søndag 25. august:

   Underutvalg:

   Foto NHHS

   NHHS Consulting

   International Committee

   Studentpolitisk Utvalg

   Økonomiformidlingen

   Markedsgruppen

   Profileringsutvalget

   it.gruppen   Interessegrupper:

   AIESEC NHH

   Start NHH

   NHHS Opptur

   NHHI Pikegym

  • Disse gruppene har opptak eller søknadsfrist mandag 26. august:

   Interessegrupper:

   UKEkoret Optimum

   Pikekoret Sangria

   Big Business Band

   NHHI Svømming

   NHHI Croquet

   NHHI Breddefotball

   NHHI Innebandy Herrer

   NHHI Ultimate

   NHHI Friidrett

  • Disse gruppene har opptak eller søknadsfrist tirsdag 27. august:

   Interessegrupper:

   NHHI FK 1936

   NHHI Squashjentene

   NHHI Bowling

   NHHI Futsaljenter

   NHHI Futsal

   NHHI Svømmejentene

   NHHI Badminton

   NHHI Håndball

   NHHI Parkettgutta

   NHHI Yoga

   NHHI International FC

   NHHS Frueklubben

   NHHS Energi

  • Disse gruppene har opptak eller søknadsfrist onsdag 28. august:

   Underutvalg:

   Grafisk NHHS   Interessegrupper:

   NHHI FC

   NHHI Stallfyll

   NHHI Innebandy Herrer

   NHHI Volleyball Damer

   NHHI Volleyball Herrer

   NHHS Vinum

   NHHI Tiki-Taka

   NHHI Lekestue FK

  • Disse gruppene har opptak eller søknadsfrist torsdag 29. august:

   Underutvalg:

   Backline Music   Interessegrupper:

   NHHI Basketjenter

   NHHI Basket Herrer

   NHHI Active

   NHHI Fitness

   NHHI Hvilepuls

   Econa NHH

  • Disse gruppene har opptak eller søknadsfrist fredag 30. august:

   Prosjektorganisasjon:

   UKEN   Underutvalg:

   Stafettkomiteen

   Femme Forvaltning

   K7 Bulletin   Interessegrupper:

   NHHI Lekestue FK

   NHHI Løkkefotball

   NHHI Bordtennis

   NHHI All-Idrett

   NIMS NHHS - Network of Innovation and Strategy

   NHHS Case CLub

  • Disse gruppene har opptak eller søknadsfrist lørdag 31. august:

   Interessegrupper:

   Investeringsklubben NHH

  • Disse gruppene har opptak eller søknadsfrist søndag 1. september:

   Underutvalg:

   NHHS Regnskapsgruppen   Interessegrupper:

   NHHS Artem

  • Denne gruppen har søknadsfrist fredag 6. september:

   Prosjektorganisasjon:

   Bergen Challenge

  • Denne gruppen har opptak mandag 16. september:

   Interessegrupper:

   Svæveru

 • Underutvalg

  Underutvalg er direkte tilknyttet studentforeningen og Kjernestyret, juridisk og økonomisk. Dette er grupper som står for driften studentforeningen. Dette er grupper som arrangerer det tekniske ved Aulashow, arbeider med studentpolitikk, jobbr med konsulent virksomhet og mye mer!

  Backline

  Backline
  Backline arrangerer konserter, festivaler og fester på NHH. Vi hjelper også andre underutvalg og interessegrupper med booking av både norske og internasjonale artister. Tidligere bookinger er blant annet KAKKMADDAFAKKA, CLMD, Fagernes Yatch Klubb, Coucheron, Young Dreams, Lars Vaular og mange flere. I tillegg opprettholder vi bookingkompetansen på skolen mellom hver UKEN, og er bindeleddet mellom studentforeningen og musikkbransjen. Vi er en hyggelig og musikkinteressert gjeng som jevnlig går på konserter sammen. Vi holder til i skolens beste kontor innerst i Fløien. For mer info og oppdateringer sjekk vår facebook profil.


  Foto: Julija Firsova, Foto NHHS

  Foto NHHS

  Foto NHHS
  Foto NHHS er, som det fremgår av navnet, studentforeningens offisielle fotogruppe og dekker de fleste arrangementer i regi av NHHS, både på og utenfor NHH. Oppdragene kan være alt fester og konserter til sportsarrangementer og konferanser. I tillegg leverer vi bilder til skoleavisen K7 Bulletin. I Foto NHHS vil du, enten du er nybegynner eller erfaren fotograf, få anledning til å lære og leke deg med noe av det aller beste utstyret som finnes på markedet. Fotograferingen foregår både inne og ute, i studio, samt på sosiale fototurer sammen med resten av underutvalgets fotografer. Foto NHHS har også et tett samarbeid, både sosialt og gjennom skoleavisen, med Grafisk NHHS og K7 Bulletin på Mediesenteret.

  Foto NHHS arbeider utelukkende for studentforeningen. Vi har i tillegg studiofotograferinger hvert semester hvor det tas CV-bilder, samt gruppebilder for skolens underutvalg. Foto NHHS kurser også UKEN, Bergen Challenge og Symposiets fotogrupper.

  Grafisk NHHS

  Grafisk NHHS

  Grafisk NHHS designer plakater, logoer, skoleavisen og annet grafisk materiale for grupper i NHHS. Du finner oss på Mediesenteret (MS) sammen med K7 Bulletin og Foto NHHS. Vi er en kreativ og internasjonal gjeng bestående av både nybegynnere og erfarne.

  Ønsker du hjelp med grafisk design for din gruppe kan du booke oss gjennom NHHS sin bookingportal.

  Har du andre spørsmål kan du kontakte vår leder på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Hytteutvalget

  Hytteutvalget
  I den mørke tunnelen av skole- karakter- og karrierejag finnes det et strålende lys. Dette lyset viser deg ikke bare noe av det beste ved å være student, men også noe av det beste ved å være menneske. Lyset heter Kramboden. Kramboden er NHHS sin studenthytte, og driftes av Hytteutvalget. Den er spesiell både fordi den i 75 år har stått for noen av de mest minneverdige festene som ingen husker, og fordi den er med på underbygge det unike samholdet blant studentene ved NHH. De fleste studenter har sitt første møte med Kramboden under Førstekullseminaret, en sammenkomst som viser at denne hytta er stud.nhhs egen fantastiske, pussige lekegrind.

  Kramboden ligger idyllisk til på Frotveit i området som heter Bontveit og ligger sør for Bergen. Hytteutvalget har ansvaret for administrasjon av hytten, mens org.sek deler ut nøkler i kontortiden 09.30-13.30 man-fre. Hytten har kapasitet for ca 80-100personer, alt etter hvor hyggelig man ønsker å ha det, men det går også fint å reise opp med mindre grupper. For Underutvalg er overnatting gratis, mens utleieprisen for stud.NHH er 50 kr natten.

  International Comittee

  International Comittee
  International Committee har den gledelige oppgave å se til at utvekslingsstudentene ved NHH finner seg vel til rette og integreres i det sosiale livet på skolen. Dette gjør vi blant annet ved å arrangere fadderuke to ganger I året. I tillegg arrangerer vi temafester, hyttetur og mange sosiale arrangementer gjennom semesteret. Vi sørger også for å holde utvekslingsstudentene løpende informert om andre sosiale og faglige aktiviteter på skolen. Hvert semester avrundes med en formell avslutningsmiddag av oppholdets høydepunkter.

  it.gruppen

  it.gruppen
  It.gruppen NHHS er et internt serviceorgan i NHHS. Vi ble stiftet i 1996 av fire medlemmer, og har siden den gang vokst til en stor gruppe som til hele tiden teller 30 til 40 medlemmer. Vår hovedoppgave er å drifte og forvalte studentforeningens IT-ressurser internt på en best mulig måte. Det er også et overordnet mål for it-gruppen å fremme IT-kunnskaper.

  Internt er vi delt opp i tre seksjoner: Webseksjonen, utviklingsseksjonen og system- og serverseksjonen. Webseksjonen utvikler nettsider, både for it.gruppen selv og for andre underutvalg- og interessegrupper i NHHS. Utviklingsseksjonen driver med programmering, og tar også på seg prosjekter på forespørsel fra andre grupper i NHHS. System og server arbeider med kontinuerlig vedlikehold og forbedring av IT-systemene i NHHS.

  K7 Bulletin

  K7 Bulletin
  K7 Bulletin, også kjent som Bulle, er en uavhengig studentavis for hele student-Bergen. Som både nåværende og tidligere Bergensstudent er det selvfølgelig obligatorisk å lese Bulle! I følge statuttene skal K7 Bulletin «utgi studentavis for student-Bergen» og «trykke saker som er av allmenn interesse for studenter i Bergen». Avisen er også forpliktet til å følge Vær Varsom-plakaten, noe som innebærer at vi retter oss etter generelle journalistiske prinsipper. Avisen kommer ut seks ganger i semesteret, som regel hver andre uke. Redaksjonen består av en ansvarlig redaktør, en nyhetsredaktør, en magasinredaktør og sports- og økonomiredaktør. Sammen med et tjuetalls journalister, markedsansvarlig og daglig leder, utgjør disse underutvalget K7 Bulletin.

  K7 Bulletin er i tillegg et av underutvalgene som genererer høyest inntekter til studentforeningen, først og fremst gjennom annonser. K7 Bulletin har et opplag på 3500 og blir distribuert både på NHH og ved de fleste utdanningsinstitusjoner i Bergen. I tillegg har vi en feiende flott nettside dere kan besøke på www.k7bulletin.no.

  K7 Minutter

  K7 Minutter
  Har du vært på konsert i Aulaen, sett videoreportasjer fra NHH, større foredrag i Aulaen, overlevd et FM eller kanskje fått med deg et show eller to? Da er sjansen stor for at du har sett noen av K7 minutter sine produksjoner. Vi er der for å gi deg de beste live-bildene på skjermene i Aulaen og lage reportasjer om det som skjer i studentforeningen. K7 minutter er studentforeningens egen videogruppe. Vi er en humørfylt gjeng som driver med forskjellige former for video- og liveproduksjon, samtidig som vi alltid er klare for fest og moro. Virksomheten vår er hovedsaklig delt inn i to hoveddeler: AV-systemet i Aulaen og redaksjonen.

  AV-systemet: Dette er vår videorigg i Aulaen på NHH. Gjennom vårt standard oppsett av fire kameraer, to på stativ på hyllen, ett til to håndholdte og til tider en kamerakran, jobber vi for å gi deg en best mulig opplevelse av konserten, showet eller hva det måtte være i Aulaen. Alt klippes direkte og vises på skjermene for alle som ikke var så heldige å få plass helt fremme ved scenen. Til tider streamer (viser) vi også det som skjer i Aulaen i Klubben, Campus eller i noen utvalgte auditorium.

  Redaksjonen: Vi lager produksjoner som legges ut på nettsiden vår. Disse kan være reportasjer fra hendelser på skolen, intervjuer med små og store personligheter eller våre egne produksjoner. Vi arbeider i redaksjongrupper på åtte medlemmer som tilsammen skal produsere fire saker i løpet av to uker. Som medlem blir du bedt om å lage to til tre saker per semester. Vi produserer også promoer og småfilmer for andre grupper i studentforeningen.

  Alle i studentforeningen kan også leie utstyret vi disponerer dersom de ønsker å lage noe selv, både kamera, lys og stativer er tilgjengelig og kan bookes via NHHS.no. Det er også mulig å booke tid på våre pc-er til redigeringsarbeid, så lenge det er i NHHS-sammenheng.

  Klubb og Kulturutvalget

  Klubb og Kulturutvalget
  Klubb- og kulturutvalget har som hovedoppgave å sørge for velferd til NHHS sine medlemmer. Mye av arbeidet går i å drive vårt elskede utested, Klubben, og sørge for at dette fortsetter å være en sosial møteplass på tvers av kull og interesser. Bare tenk deg hvordan en start på studietiden på NHH ville vært uten 1.kullsuken og sosiale arrangementer som fester og konserter på kveldstid. Hva ville studentforeningen vært dersom vi ikke hadde hatt kjellerlokalene? KKU har med andre ord en stor del av ansvaret for at vi fortsatt kan skryte av å ha Nordens kanskje beste studentmiljø.

  Vi har et tilbud til alle skolens studenter, og ønsker å være førstevalget når stud.NHH trenger en avkobling fra lesesal og faglig arbeid.

  Markedsgruppen

  Markedsgruppen
  Markedsgruppen har fire funksjoner; en opplærende funksjon som skal sørge for at alle underutvalg og interessegrupper vet hvordan man skal gå frem for å tilegne seg en samarbeidspartner. En kvalitetssikrende funksjon som skal påse at avtaler som blir inngått er korrekt i følge lover og regler, i tillegg til at de blir overholdt og fulgt opp. En innovasjonsfunksjon der markedsgruppen alltid skal tenke nytt når det gjelder promotering og rekruttering av samarbeidspartnere. Og til slutt en koordinerende funksjon som skal sørge for at NHHS fremstår med et profesjonelt ansikt utad og et strukturert markedsapparat innad. Markedsgruppen skal jobbe for å gi studentforeningen økonomisk handlefrihet og tilgang på ressurser, i tillegg til å gi stud.nhh gode studentfordeler.

  MEBA

  MEBA
  The MEBA Council represents the interests of the international students in the six internationally focused Master of Science programs at the Norwegian School of Economics (NHH). The council is responsible for over 150 international degree students in the realms of academic affairs, social events and corporate relations. In addition, the Council works on increasing the visibility of NHH internationally and is part of the International Student Union of Norway.

  The MEBA Council Board 2016 is a group of students from all over the world eager to work with the NHH community on the internationalization of our institution. Our main goals are the following:
  • Establishing a list of best practices within European business schools and collaborate with NHH faculty on the adoption of them
  • Increasing collaboration with other committees and groups on shared events to promote integration between Norwegian and international students
  • Providing networking opportunities and career guidance to students in Norway and abroad
  • Increasing the welfare of our fellow international students
  • Promoting the NHH-brand abroad using international events, such as TEDx

  We are firmly convinced that all students of NHH can benefit from a higher international recognition of the university abroad. This can be achieved in many ways, among which integration of international students at NHH plays a crucial role.

  NHH Aid

  NHH Aid
  NHH Aid er studentenes humanitære underutvalg på Norges Handelshøyskole. Underutvalget har til en hver tid aktive frivillige som bidrar med å samle inn penger til UNICEFs prosjekt, Schools for Africa. Årlig samles det inn over en million kroner til utdanning for barn og unge i Malawi. Alt som samles inn går uavkortet til prosjektet.

  I tillegg til alle frivillige bidragsytere, står til sammen 30 engasjerte studenter for planlegging, gjennomføring, profilering og finansiering av prosjektene og arrangementene til NHH Aid. Underutvalget består av seks gruppeledere og tjuefire medlemmer av storstyret. Storstyret er fordelt i gruppene økonomi, informasjon, marked, prosjekt og arrangement.

  Gjennom året står underutvalget for en rekke arrangementer og prosjekter. Det årlige Aid-prosjektet selges hver høst, og skal være noe som studentene har gleden av. Karrieredagen Karriere med mening arrangeres i starten av hvert år, og er resultatet av et samarbeid mellom Næringslivsutvalget og NHH Aid. Målet er å introdusere studentmassen for en ideelle organisasjoner, som kan være potensielle fremtidige arbeidsgivere. Hver høst ansettes en gruppe ferske førstekullister til å arrangere Aksjonsuken. Dette er en uke fullspekket med aktiviteter og innsamlingsaksjoner, og avsluttes med Aula-showet Internaften. Aksjonsuken står for brorparten av Aids inntekter. I tillegg arrangeres Valentines Day og et bøssebærerace.

  Årlig får vi titalls nye studenter i underutvalget med nye ideer og nytt pågangsmot. NHH Aid skal være en pådriver for å finne nye og innovative måter å samle inn penger på, og samtidig stå for sosiale aktiviteter ved skolen. NHH Aid ønsker å oppmuntre til holdningsbevissthet og engasjement blant studentene.

  Karriere med Mening - informasjon om påmelding for organisasjoner finnes her.
  UN internship - FN-internship - søknadsfrist 6. mars, for mer informasjon se her.

  NHHI

  NHHI

  Norges Handelshøyskoles Idrettsforening, NHHI, består i dag av over 1400 medlemmer fordelt på 57 lag og 31 ulike idretter. I NHHI finner du alt fra tradisjonelle idretter du er godt kjent med som fotball og håndball, til mer utradisjonelle idretter som dødsing og baseball. Mange av våre lag har opptak ved semesterstart, mens noen er åpne for alle året rundt.

  Ønsker du å drive seriøst med idrett ved siden av studiene? Ønsker du å teste en ny idrett? Eller ønsker du bare å finne en gjeng som interesserer seg for samme idrett som deg? I NHHI har vi noe for enhver smak. Finner du ikke tilbudet som passer for deg, er det også fullt mulig å opprette et eget lag.

  Sjekk gjerne ut nhhi.nhhs.no eller følg oss på instagram @nhhidrettsforening for mer informasjon!

  NHHS Consulting

  NHHS Consulting
  NHHS Consulting er et uavhengig konsulentselskap drevet av NHH’s toppstudenter. Vi hyres av NHHS for interne prosjekter samt driver verdiskapning ut mot næringslivet i form av skreddersydde prosjekter, utbemanning av konsulenter samt kursing - rettet mot SMB’s og Startups. Vi er også typisk underleverandør av prosjekter ledet av konsulentindustriens top-hus. NHHS Consulting har en imponerende CV av samarbeidspartnere fra ledende organisasjoner innen industrien, og er stolte av å ha hatt EY og QVARTZ i ryggen det siste tiåret. I 2019 sikret vi også et nytt samarbeid med VIS. NHHS Consulting er i stor vekst og økt verdiskapning og skalering av virksomheten som helhet står i stort fokus.

  Næringslivsutvalget

  Næringslivsutvalget
  Næringslivsutvalget er et av de største underutvalgene i studentforeningen ved NHH. Næringslivsutvalget ble startet i 1966 og har som sin fremste oppgave å være et bindeledd mellom studentmassen ved NHH og næringslivet. Gjennom ulike aktiviteter og tjenester ønsker vi å legge til rette for at studentene ved NHH skal kunne møte sine potensielle arbeidsgivere og få en oversikt over mulige jobbmuligheter som finnes etter studie ved NHH. Gjennom vårt arbeid blir vi en naturlig samarbeidspartner for bedrifter i deres rekruttering av NHH studenter.

  Næringslivsutvalget består i dag av 60 engasjerte medlemmer og et stort alumninettverk. Vårt styre består av 8 stillinger som årlig blir satt gjennom valg ved studentforeningen. Resterende medlemmer er med i ulike interne underutvalg og er gjerne aktive i hele sin studietid ved NHH. Medlemmene har en viktig rolle i de prosjekter og arrangementer som skjer i regi av Næringslivsutvalget. I vårt arbeid er vi opptatt av å holde høy profesjonell kvalitet og levere tjenester som forenkler bedrifters rekrutteringsprosess.

  Som bindeledd mellom studentmassen ved NHH og næringslivet, tilbyr vi et bredt spekter av profileringsmuligheter rettet mot studenter ved NHH. Vi tilbyr arrangering av bedriftspresentasjoner, deltakelse på Karrieredager og tilretteleggelse av andre aktiviteter, deriblant kurs og workshops. Vi er også behjelpelige med profilering gjennom jobbsøkerportal, nyhetsbrev og annonsering.

  Profileringsutvalget

  Profileringsutvalget
  Profileringsutvalget ble startet vårsemesteret 2009 og bestod da av 6 medlemmer. Siden da har vi vokst oss store, og har nå omlag 40 aktive medlemmer som gjør sitt for at studentdemokratiet skal interessere flest mulig i studentforeningen. Våre hovedoppgaver er å fremme studentdemokratiet i NHHS, bygge NHHS som merkevarenavn og å jobbe aktivt for rekruttering til studentforeningen.

  Dette gjør vi gjennom ansvar for flere varierte oppgaver og arrangementer som:
  • Foreningsmøte, det høyeste organet i studentforeningen
  • Vår- og høstvalg
  • Rekruteringsuken samt Standsaften og Møt Aulaen
  • Infoskjermer
  • Redaktøransvar for nhhs.no
  • Profilering av NHHS innad og utad

  I tillegg lager PU informasjonsmateriale som:
  • FM-blekken
  • Vedlegg til FM
  • Velkommen til NHHS-magasinet
  • Rekrutteringsmagasinet
  • FKU-avisen

  Ønsker du å vise noe på infoskjermene? Send et bilde i format 1920x1080 til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Prosjektgruppen

  Prosjektgruppen

  Prosjektgruppen (PG) er et nystartet underutvalg i NHHS. Gruppen er et kreativt utløp for NHH-studenter, med mål om å skape studentvelferd gjennom forskjellige arrangementer og aktiviteter. Siden nye og innovative prosjekter er mer enn velkomne her – og siden det egentlig ikke er noe klar definisjon av hva gruppen skal gjøre eller være – vil ikke noen år i Prosjektgruppen være helt lik. Vi fokuserer på studentenes varierende interesser, og sørger for at alle er velkomne og føler Prosjektgruppens ånd vaker over en.

  Prosjektgruppen har som mål å gi NHHS fantastiske fester og arrangementer, kulturelle aktiviteter og en beriket hverdag. Vår visjon er å maksimere studenters tid her på NHH. I Prosjektgruppen vil du opparbeide prosjektforståelse, og sammen med andre skape gladarrangementer for medstudenter. Vi har fokus på det sosiale, og er en trivelig gjeng med driv.  Regnskapsgruppen

  Regnskapsgruppen
  Regnskapsgruppen er økonomiavdelingen i studentorganisasjonen, bestående av cirka 25 aktive medlemmer. Vårt arbeid involverer økonomistyring i en høyst aktiv studentorganisasjon, og vi bruker systemer og rutiner som blir brukt i næringslivet. Vår primære oppgave er å ha kontroll over all økonomisk aktivitet, samt mer konkrete oppgaver som utfakturering, lønnsutbetalinger, bilagsføring i regnskapssystem, remittering og assistanse ved behov for økonomisk informasjon. I tillegg bidrar Regnskapsgruppen med funksjoner som controller og internrevisor.

  Spørsmål om økonomisk aktivitet kan rettes til ulike deler av gruppen etter hva det måtte gjelde.

  Guide for økonomiansvarlige i NHHS:
  • Faktura: Arbeider med å sende ut fakturaer og kontrollerer utestående poster.
  • Lønn: Alt som har med lønn og kjøregodtgjørelse utbetalt av NHHS rettes mot lønnsavdelingen.
  • Utbetalinger: Utbetalinger skjer primært en gang i uken og spørsmål om dette rettes enten personen som har ansvar for den gjeldende gruppen i RG, eller leder i RG.
  • Føringer: Spørsmål angående føringer rettes til personen som har ansvar for den gjeldende gruppen i RG.
  • Bankavstemming: Kontroll av føringer og rettelser skjer en gang hver annen måned. Spørsmål om korreksjoner rettes mot bankavstemmingsansvarlig.
  • Controllere: Spørsmål vedrørende overføring av velferd fra ett semester til et annet (periodisering).
  • Øvrige henvendelser kan rettes til leder


  Studentpolitisk Utvalg NHHS

  Studentpolitisk Utvalg NHHS

  Studentutvalget ved NHH

  Studentutvalget ved NHH
  Vi i Studentutvalget ved NHH er en gjeng med engasjerte studenter fra alle kull, som jobber aktivt for å forbedre studentenes studiehverdag. Studentutvalget er studentenes stemme opp mot høyskolens ledelse.

  Alle medlemmene i Studentutvalget sitter i ulike styrer og utvalg ved høyskolen. Vi jobber på daglig basis med med dekaner, instituttledere og rektorer for å planlegge både langsiktige strategier og mindre saker. Vi har også egne arbeidsgrupper der vi ser på spørsmål som hvordan vi kan forbedre studentenes psykiske helse, øke graden av digitalisering, samt høyne fokuset på pedagogikk.

  Hvert kull på NHH har sine egne kullrepresentanter fra Studentutvalget. De har spesielt ansvar for å følge opp kullets undervisningsplan. Dette innebærer blant annet å gjennomføre midtveisevalueringer, for så å gi tilbakemeldinger til foreleserene. I tillegg er de kontaktpersonen for studentene på kullet sitt, og følger opp henvendelsene de får fra sine medstudenter. På masternivå gjennomfører vi også hvert semester mastermingling som er en god arena for å finne seg en masterpartner.

  Studentutvalget deler også ut undervisningsprisen Bronsesvampen vært semester og prisen til Årets Studentassistent på våren. Bronsesvampen er en prestisjetung pris som legger til grunn at foreleser har skapt engasjement rundt faget, er innovativ i sin undervisningsform, klarer å vise relevansen med faget knyttet opp mot næringslivet, i tillegg til å ha gode generelle pedagogiske evner.

  I tillegg til å jobbe aktivt inn mot administrasjonen har vi mange trivelige sosiale arrangementer i løpet av semesteret, som fester, hytteturer og tacokvelder.

  Ønsker du å ta kontakt med oss om henvendelser angående din studiehverdag eller om oss i Studentutvalget finner du oss på facebook eller ta direkte kontakt med styret.

  Stafkom

  Stafkom
  Stafettkomiteen (Stafkom) er ansvarlig for arrangeringen av BergeNSBaneløpet. BergeNSBaneløpet er en årlig stafett som arrangeres hvert vårsemester på strekningen Oslo-Bergen eller Bergen-Oslo. Årets stafett vil være den 44. i rekken av minnerike stafetter for studenter ved NHH. Stafetten arrangeres i samarbeid med BI Nydalen. Løpet har stor oppslutning blant studentene og er et arrangement hvor både det sportslige og det sosiale er i fokus. Gjennom hele året arrangerer Stafkom løpetreninger to ganger i uken, både som trening til stafetten, men også som et idrettslig tilbud til studentene. Treningene er åpne for alle, og treningsopplegget består av intervaller på tirsdager og rolige langkjøringer på torsdager. Etter trening er det utdeling av saft, kjeks og bananer, og vi arrangerer gratis kveldsmat med blant annet godt brød, pålegg, boller og sjokolademelk en gang i måneden. Løpet og treningene har høy oppslutning blant studenter ved NHH, der det sosiale er vektlagt minst like mye som det sportslige.

  Treningstider: Tirsdag og Torsdag fra 18:15 (*) - oppmøte ved studentinngangen.
  *I eksamensperioden blir treningstidene endret til 19:15 slik at studentene skal få utnyttet dagen maksimalt.

  Lurer du på noe mer angående Stafkom eller BBL? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Teknisk Gruppe

  Teknisk Gruppe
  Har du et lysende engajsment for kulturelle arrangementer? Kjenner du rytmen i kroppen når musikken kommer på? Vil du se hva som skjer ”bak teppet” på konserter og aulashow? Da er Teknisk Gruppe (TG) noe for deg!

  Teknisk Gruppe (TG) er underutvalget i NHHS som driver med lyd og lys. I TG er det omtrent 25 aktive medlemmer. Vi har eget kjellerrom og eget band. Vi bidrar til å skape arrangementer i regi av NHHS, som konserter, aulashow, debatter og revyer. Vi har også ansvar for utlån og generell drift av NHHS sitt tekniske lyd– og lysutstyr. Utstyret vi har er av høy standard - på høyde med det man finner andre steder i kulturlivet.

  I TG får du mulighet til å lære om enten lyd eller lys, og å bli med på å sette opp konserter, show og konferanser. I tillegg får du en super vennegjeng! Erfaring er ikke påkrevd, da du vil få den nødvendige opplæringen av oss. Det viktigste er at man har stå-på-vilje og strålende godt humør! Med utstyr på et profesjonelt nivå, er mulighetene for å lære og utvikle seg veldig gode. Hvis du enten har interesse for lyd eller lys, har lyst til å lære noe nytt i løpet av tiden på NHH, eller rett og slett ønsker å være med på å skape show og konserten på skolen, er TG stedet for deg.

  Kjellerrommet vårt ligger i Campus og benyttes blant annet til pauser fra salen, lunsj, onsdagsmøter og NHHS-fester. TG-band opptrer på ulike aulashow som Internaften og Ufagsaften. Vi er en sosial gjeng som vektlegger et godt miljø. Vi deltar på større arrangement i NHHS, og arrangerer i tillegg egne sosiale arrangementer, som hyttetur og julebord. Høsten 2016 feirer vi 30-årsjubileum.

  Høres dette ut som noe for deg kan du sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon eller for å melde din interesse. Sjekk facebook-siden vår og instagram for å se mer av hva vi driver med.

  For bookinger er fristen onsdag før onsdag før arrangementer. Ta da kontakt med leder.

  Økonomiformidlingen

  Økonomiformidlingen
  Økonomiformidlingen ønsker å tilby gratis økonomisk rådgivning for privatpersoner primært i bergensområdet, men kan også hjelpe de som bor lengre unna via e-post eller telefon. Vi arbeider målrettet for å skape økonomisk bevissthet ved å etablere oss som en profesjonell og synlig aktør i regionen. I tillegg til vår rådgivningstjeneste ønsker vi å drive forebyggende arbeid ved å forbedre ungdommers holdning til privatøkonomi gjennom eksempelvis foredrag i den videregående skolen. Vi ønsker også å formidle vårt budskap gjennom media og skriver derfor faste spalter med privatøkonomisk lektyre. Økonomiformidlingens stab består av om lag 20 engasjerte studenter som sammen har tatt på seg en utfordrende oppgave: å hjelpe folk ut av økonomisk uføre. Samtidig ønsker vi også å være et lavterskeltilbud slik at folk som har mindre omfattende spørsmål om privatøkonomi også kan ta kontakt. Våre rådgivere får verdifull erfaring i å formidle budskap på en enkel og forståelig måte samtidig som de tilegner seg kunnskap om privatøkonomiske problemstillinger. Økonomiformidlingen er godt mottatt av både offentlige og private aktører som alle tror at organisasjonen går en lys fremtid i møte.

 • Prosjektorganisasjoner

  Prosjektorganisasjoner er også underutvalg i NHHS men er prosjektbaserte. Denne høsten ansetter UKEN og SL Bergen Challenge! Dette skjer etter rekrutteringsuken og de vil stå tilgjengelig på stand!

  UKEN

  UKEN

  UKEN 20 blir årets største studentdrevne festival. Over 1200 frivillige fUKENsjonærer går sammen for å skape 17 dager med fest og moro! UKEprogrammet blir spekket med alt fra elleville konserter og revy, til verdensrekordforsøk, barne- og eldredager og mye mye mer.

  Sentralt under festivalen står UKErevyen, som er selve sjelen til UKEN. Hver UKEN settes det opp en helt egen revy som opptil flere ganger har vunnet NM i studentrevy, senest i fjor. I tillegg til revy skapes det år etter år elleville opplevelser ved konsertarenaer som UKEteltet og Aulascenen. Store artister har gjestet UKEN gjennom tidene, blant annet Axwell Λ Ingrosso, MØ, Backstreet Boys, Kygo, Veronica Maggio, 50 Cent, The White Stripes, Tiesto og Karpe Diem. Den magiske stemningen som skapes i UKEteltet og Aulaen når noen av verdens største stjerner entrer scenen er helt uvurderlig både for gjester og fUKENsjonærer.

  Med revy og konserter i fokus er likevel det beste med festivalen den bredden som finnes både når det gjelder arrangementer og fUKENsjonærenes arbeidsoppgaver! Her finnes det noe for en hver smak, og tre uker med fantastiske opplevelser for store og små gjør at UKEN er et kulturarrangement man ikke burde gå glipp av!

  SL Bergen Challenge

  SL Bergen Challenge

  SL Bergen Challenge (SLBC) er Norges største studentidrettsfestival, med over 600 funksjonærer og 2300 deltakere. Fire herlige oktoberdager fylles Bergen med studenter fra hele landet. Deltakerne samles i Vestlandets hovedstad for å konkurrere i over 24 ulike idretter. Her finner en alt fra futsal og volleyball til sjakk og E-sport. Med et begivenhetsrikt program skal vi sammen skape en møteplass der idrettsglede og kultur står i sentrum.

  SLBC er en idrettsfestival og dette innebærer at vi arrangerer en rekke kulturarrangementer. Her setter vi blant annet opp en revy i Aulaen, i tillegg til en spektakulær åpningsseremoni på Festplassen og en eventyrlig bankett i Grieghallen. Her finnes det noe for enhver smak, og vi ønsker å ha med deg fra starten!

  SL Bergen Challenge avholdes i høstferien 2020, og ansetter to ganger dette semesteret. Første søknadsrunde åpner 02.september med frist 06.september kl.16:00.

  Bli med fra starten!

  NHH-Symposiet

  NHH-Symposiet

  NHH-Symposiet er Nord-Europas største studentdrevende konferanse for næringslivet. NHH-Symposiet 2017 tar sikte på å være studentenes stemme i samfunnsdebatten, og skal sette temaer som vi studenter syns er viktige på dagsordenen. Selve konferansen går over to dager og avholdes annethvert år. Siden 1983 har NHH-Symposiet vært en prestisjetung konferanse, og har i dag over 400 deltakere fra omlag 150 ulike bedrifter.

  Konferansen har gjennom årene hatt noen av verdens fremste representanter fra politikk, akademia og næringslivet som bidragsytere. Blant annet kan Martin Wolf, Henry Kissinger, Anita Roddick, Gro Harlem Brundtland, Kåre Willoch og Michael Porter nevnes blant mangfoldet av foredragsholdere. NHH-Symposiet skal være en viktig arena for dagens og morgendagens samfunnsaktører. Her skal nye tanker og ideer skape løsninger på de utfordringene vi vil møte i fremtiden. Vårt mål er å lage Norges beste konferanseopplevelse gjennom et engasjerende og dagsaktuelt tema, inspirerende foredragsholdere og utgjøre det vi kaller «den perfekte møteplass» for næringsliv, politikk, kultur, akademia og studenter.

  NHH-Symposiet er også viden kjent for å arrangere verdens beste togafest, Symposion! Gled deg til førstekullsuken 2016 og kvelden etter NHH-Symposiet 2017! Vi rekrutterer i april, august og januar.

  NHH-Symposiet arrangeres 22.-23. mars 2017.

 • Interessegrupper

  Interessegruppene har en litt løsere tilknytning til studentforeningen, særlig kjennetegnet ved at de har selvstendig økonomi. Dette er grupper som driver med forskjellige interesser. Sang- og musikkmiljøet er svært synlige i kjelleren, noen grupper fordyper seg mer innenfor faglige emner, mens andre igjen utøver sport sammen. Gruppene har opptak i begynnelsen av hvert semester.Det er interessegrupper av mange slag, men skulle det være noe som ikke er dekket, er det mulig å starte opp en ny gruppe. For å gjøre dette må en få en godkjennelse fra Foreningsmøtet. Kontakt Kjernestyret for å få vite mer om hvordan en starter en ny gruppe.

  • AIESEC

   AIESEC
   AIESEC tilbyr frivillige og betalte internships i opptil 126 forskjellige land. Med over 86 000 medlemmer, utgjør AIESEC verdens største studentdrevne organisasjon med samarbeidspartnere i alle verdensdeler. NHH var en av de syv universitetene som startet opp organisasjonen, og har aktivt engasjert studenter ved NHH siden 1948. Medlemmene får med seg nyttige erfaringer gjennom promotering, rådgivning og salg. Vi har et stort nettverk, og tilbyr en plattform for utvikling av fremtidige ledere. Gjennom året deltar medlemmene på flere nasjonale og internasjonale konferanser, hvor lederegenskaper og teamarbeid står i sentrum.

   AIESEC NHH består per i dag av 25 medlemmer totalt, og medlemmene jobber innenfor tre arbeidsområder. Outgoing Exchange, der medlemmene tilrettelegger for at studentene på NHH får mulighet til å reise på unike og skreddersydde internship, alt fra 6 uker til 18 måneder. Incoming Exchange, der medlemmene kontakter bedrifter i Bergen og bistår dem av rekruttering av internasjonalt talent. Markedsgruppen bidrar med promotering på NHH og vgs i Bergens- området.

   NHHS AP

   NHHS AP
   Arbeiderpartiets studenter NHHS er Arbeiderpartiets studentlag på NHH. Gruppen vil arbeide for en verden av frihet, likhet og solidaritet. Gruppens politiske hovedområder er velferd, miljø og næringsliv. Det ønskes at medlemmer innehar medlemskap i enten Arbeiderpartiet, AUF eller LO. Alle er velkomne!

   NHHS Artem

   NHHS Artem
   NHHS Artem er en åpen interessegruppe for kunstinteresserte studenter ved NHH. Gjennom et bredt spekter av kunst-relaterte arrangementer ønsker NHHS Artem å introdusere stud.NHH for det beste og mest spennende Bergen har å by på av kulturelle arrangementer. Det er ingen krav til forkunnskaper! Vi er en sosial gruppe som liker å diskutere, male og analysere kunst.

   NHHS Case Club

   NHHS Case Club
   NHHS Case Club er et nytt tilbud til NHH-studenter som er interesserte i å lære om caseløsning og casekonkurranser på et internasjonalt nivå. Hovedmålet for organisasjonen er å gjøre NHH til en anerkjent caseskole på de internasjonale casekonkurransene, og å bli Norges beste læringsarena for case. Visjonen eller den langsiktige målsetningen er å vinne Champion’s Trophy, en casekonkurranse New Zealand man kun blir invitert til dersom man har vunnet en internasjonal casekonkurranse året før. Dette gjøres gjennom mengdetrening på case, deltakelse på flere casekonkurranser hvert semester, coaching fra erfarne caseløsere på skolen, seminarer med samarbeidspartnere fra næringslivet, og utvikling av internt casemateriell.

   Vi ser etter medlemmer som elsker intellektuelle utfordringer, og som blir gira av tanken på å stå foran store forsamlinger og presentere uansett om det er på norsk eller engelsk. Hvis du i tillegg er en lagspiller og genuint interessert i bidra til å dyrke frem en casekultur på skolen, da er du midt i blinken!

   CEMS Club Bergen

   CEMS Club Bergen
   Målet til CEMS-klubben Bergen er å skape de beste opplevelsene for NHH-studenter samt for besøkende studenter! CEMS-studenter er virkelig verdensborgere - dynamiske, multikulturelle, open-minded og med høye profesjonelle standarder. Vår klubb støtter bærekraftighet gjennom og sosiale bidrag og lærerike arrangementer, så vi vet hvordan man kan ha det gøy mens vi gjør noe godt. Vi setter stor pris på sammenkomster, «rotational dinners» og en unik atmosfære av multinasjonal samling og støtte.

   Studenter som går masterprogrammet (MSc) på NHH er kvalifisert til å søke på opptaket til CEMS MIM-programmet. CEMS er en allianse av 31 akademiske instutisjoner i verdensklasse, 75 ledende, multinasjonale selskaper og 6 NGOs. Bare en skole fra hvert land er tildelt partnerskap i alliansen og NHH ble medlem i nettverket i 1992.

   Velkommen til vår CEMSasjonelle familie!

   DGV

   DGV
   DGV er en gruppe tilknyttet Direksjonsmusikken. DGV står for "Dirksjonsmusikkens Gamle Venner" og er en gruppe opprettet i 1968 av og for venner av Direksjonsmusikkens medlemmer. DGVs hovedoppgave er å bistå med arbeidskraft, godt selskap på øvelser, fester, turnéer og i andre formelle og uformelle settinger. Gruppen har derfor ingen ordinære opptak, men er en gruppe åpen for de som i likehet med Dirmus liker øl og hornmusikk. Og ellers skulle være drevne vaffelstekere.

   Econa

   Econa
   Dine interesser, vårt ansvar!

   Econas studentgruppe ved NHH tilbyr et bredt spekter av faglige og sosiale arrangementer verdt å merke seg. Og som medlem av Econa har du i tillegg muligheten til å komme i kontakt med yrkesaktive i ditt nærmiljø ved å delta på arrangementer ved din lokalavdeling. I tillegg til arrangementer ved ditt studiested og ved din lokalavdeling tilbyr Econa en rekke medlemstilbud.

   NHHS Ekspedisjon

   NHHS Ekspedisjon
   NHHS Ekspedisjon er en gruppe formet av og for studenter ved Norges Handelshøyskole. Vår felles interesse for å legge ut på ekspedisjoner og bestige høye fjell er drivkraften bak gruppen. Siden gruppen ble stiftet i 2003 har vi sendt ut ekspedisjoner til blant annet Kilimanjaro, Elbrus, Aconcagua, Mt. Blanc, Denali, Horton River, og Grønland. NHHS Ekspedisjon har som mål å stimulere til og legge til rette for at studentene ved NHH kan leve ut drømmen om å legge ut på ekspedisjoner. Besøk oss gjerne på vår hjemmeside, NHHSE.no eller på vår facebookside.

   NHHS Energi

   NHHS Energi
   NHHS Energi er en interessegruppe i studentforeningen ved Norges Handelshøyskole, NHHS.

   Vårt mål er å øke interessen for energisektoren blant studentene, samt å bygge bro mellom NHH og energisektoren i Norge, europa og verden forøvrig. For å nå disse målene arrangerer vi blant annet konferanser, hvor vi tar opp aktuelle og spennende temaer innen energifeltet. Vi drar også på bedriftsbesøk, med mål om å bygge kompetanse innen sektoren samt knytte kontakt med næringslivet.

   Finansgruppen

   Finansgruppen
   Vårt hovedfokus er å videreformidle finansrelatert informasjon til elever ved NHH, uavhengig av hvilke forkunnskaper en innehar. Antall medlemmer har steget jevnt siden etableringen, og i dag er flere enn 800 NHH-studenter medlem av Finansgruppen.

   Hvert semester arrangerer Finansgruppen minst to finansforedrag, og foredragsholderne er hentet fra næringslivets øverste hylle. I tillegg til foredrag blir det hvert år arrangert to svært populære ekskursjoner, Oslo (september) og New York (januar). Som medlem av Finansgruppen har du anledning til å delta på alle våre foredrag, samt muligheten til å delta på våre ekskursjoner.

   Finansgruppen daglige drift og virksomhet blir oppretthold av et styre på ni personer. Styret innsettes på Finansgruppens generalforsamling i februar og sitter et år av gangen.

   NHHS Fintech

   NHHS Fintech
   NHHS FinTech was born in 2018 with the aim to inspire, educate and accelerate entrepreneurial-minded students willing to gain an insight into financial technology environment. We are here to promote new technologies, awareness and knowledge about the newest trends among students, as well as to provide a safe learning environment. Our goal is to promote and support emerging technologies in the fields of finance, business and economics. NHHS FinTech is intended to be a platform to develop ideas, build teams and exchange experience among students.

   We organize keynotes and workshops with guest speakers from Norwegian and international FinTech environment as well as peer-to-peer training for programming and robotics throughout the academic year. Our members have a priority for event registrations and can participate in our social events as well as internal project groups focused on knowledge exchange.

   Our members are ambitious students, curious about future and open for new perspectives. And so is our strategy! NHHS FinTech is not primarily about technology. First of all, it is about people.

   NHHS Frueklubben

   NHHS Frueklubben
   NHHS Frueklubben ble startet i 2014 og består av 12 aktive medlemmer som møtes to ganger i måneden. Vi rullerer på å arrangere jentekvelder i løpet av semesteret og finner på mye forskjellig der kun kreativiteten setter grenser.

   Global Economic Perspectives

   Global Economic Perspectives
   Global Economic Perspectives (GEP) har en visjon om å skape et ekspansivt, multikulturelt nettverk av ansvarlige og bevisste fremtidige ledere som er eksekutører for positiv endring. GEP streber etter å øke bevissthet rundt sosiale, politiske og økonomiske utfordringer blant medlemmer av studentmassen. Gjennom debatter og konferanser ønsker GEP å skape et fokus på danne et forum for dialog og kunnskapsdeling.

   Investeringsklubben NHHS

   Investeringsklubben NHHS
   Investeringsklubben NHHS er et studentdrevet investeringsselskap organisert som et AS. IKNHHS administreres av Børsklubben, og forvalter om lag 1 800 000 kroner. Alt drives på frivillig basis og kostnader dekkes av IKNHHS’ sponsorer. Formålet er å øke interessen og kunnskap for finans blant studentene. Investeringsselskapet kan siden 2006 vise til svært gode resultater.

   Lurken Skilag

   Lurken Skilag
   Lurken skilag ble stiftet i 1989, og er en interessegruppe for studentene på NHH som er glad i ski, friluft, hyggelige hytteturer, og de som liker å ta en seg en god fest i bakken. Det stilles ingen krav til ferdigheter, og vårt mål er å spre skiglede for alle turdeltakere og stud.nhh. Årlig arrangerer vi en høsttur som kan inneholde det meste av aktiviteter og vi har bla. syklet rallarvegen, vært på brevandring og fotturer i fjellet. På vinteren arrangerer vi en årlig alpetur, skifestival på Voss samt større og mindre toppturer rundt i vårt langstrakte land. Vi gleder oss til å ha med DEG på tur!

   Navigatørene NHH

   Navigatørene NHH
   Navigatørene NHH er den kristne studentgruppen i NHHS, og en del av Navigatørene Norge. Vi møtes annenhver torsdag klokken 19.00 i Personalkantinen på NHH. I tillegg arrangeres det bibelgrupper, bønnemøter, lovsang, sosiale happenings, hytteturer, utenlandsturer, og mye mer. Vi ønsker å være en møteplass for temaer om spørsmål om tro, tvil, liv og økonomi. Navigatørene NHH er en studentgruppe fylt av gode vennskap, og du er hjertelig velkommen. Mer informasjon finner du på Facebook eller ved å kontakte oss.

   Network of Innovation Management and Strategy NHHS

   Network of Innovation Management and Strategy NHHS
   NIMS, Network of Innovation Management and Strategy, was born in 2015 with the aim of being a cross-boundary organization that connects aspiring students of top tier business schools in the field of innovation and strategy. We are currently established in four academic institutions, namely NHH, Bocconi, CBS and WU.

   Our teams across Europe organize conferences, workshops, keynotes, panel discussions and get-togethers with innovation-driven companies. By doing so, we are not only interacting with our local NIMS team, but also seizing the opportunity to work with our peers across borders. Our yearly highlight are the Discovery Days, an occasion for all NIMS branches to gather and to network with partner companies. Our mission at NHH is creating a network of academics, students and professionals in the field of innovation and new business development. We are devoted to fostering a diverse professional and personal network to succeed in an increasingly complex business world.

   NHHS Opptur

   NHHS Opptur
   NHHS Opptur ble startet høsten 2011 og er en grupppe bestående av rundt 30 turglade jenter. Vi ser på turer i fjellet som en annerledes og hyggelig måte å trene på, uten at vi løper Stoltzen opp av den grunn. Vi forbinder tur med glede og Kvikk Lunsj, og overlater heller den hardere treningsbiten til andre. Hver søndag klokken 13.00 møtes vi til tur, og vår flinke turansvarlig sørger alltid for varierte og morsomme turer. Ellers har vi vors før studentgallaer, sosiale sammenkomster, middager med andre interessegrupper på skolen og mye annet gøy. Vi har opptak hver høst og søker jenter med glede og engasjement. Følg fjellvettregel nr. 7: Gå ikke alene – bli heller med oss på (NHHS OPP)TUR!

   NHHS Seiling

   NHHS Seiling
   NHHS Seiling er gruppen for alle interessert i seiling, båt og sjø. NHHS Seiling eier en Albin Express og har ukentlige treninger med denne i fjorden utenfor NHH. BIS og BSI seiler samme båtklasse, og vi sikter på å arrangere månedlige studentregattaer og skape et solid student-miljø for seiling i Bergen. Vi har medlemmer på alle nivåer og har opptak én gang i semesteret

   NHHS Selskapsdans

   NHHS Selskapsdans
   Våren 2018 markerte starten for NHHS Selskapsdans. Målet er å samle studenter på NHH som ønsker å lære, holde ved like og/eller lære bort ulike typer pardans. Vi fokuserer på de ti standard- og latindansene, i tillegg til Salsa og Swing. Fremover vil vi ha to typer arrangement: lukkede treninger for gruppens medlemmer, samt åpne kurs for alle skolens studenter.

   Skipsfart- og Transportgruppen

   Skipsfart- og Transportgruppen
   Skipsfarts- og Transportgruppen (STG) ble dannet i 1966 og er en interessegruppe drevet av og for studenter. STGs hovedformål er å øke interessen for shipping og shippingrelaterte fag blant studenter ved NHH og andre læresteder. Dette arbeider vi for ved blant annet jevnlig å arrangere populærforedrag med foredragsholdere fra næringslivet, bedriftsbesøk, ekskursjoner til inn- og utland, samt Shipping ABCer der det gis en kort innføring i shippingbransjen. I tillegg arrangerer et underutvalg av STG en shippingkonferanse annenhvert år, kalt Bergen Shipping Conference.

   Start NHH

   Start NHH
   Start NHH ønsker å fremme innovasjon og entreprenørskap blant studenter ved både NHH og andre utdanningsinstitusjoner i Bergen. Ved å spre kunnskap og motivasjon håper vi å kunne vise alle mulighetene som finnes og hjelpe mennesker på veien mot å bli en gründer.

   Organisasjonen har flere varierende arrangementer i løpet av året, som inkluderer alt fra lett underholdning til aktiviteter med mer faglig tyngde. Vi inviterer kjente gründere og innovative selskaper til å dele sine historier, holder et arrangement som fremmer kvinnelig entreprenørskap, og tilbyr studenter og bedrifter hjelp i oppstartsfasen. I tillegg arrangerer vi forretningsplankonkurransen Venture Cup i Bergen.

   Siden organisasjonens oppstart i 2001 har vi vokst til å bli en mangfoldig gruppe studenter fra alle trinn på NHH. Våre medlemmer har et brennende engasjement for nyskaping og jobber for å øke interessen for innovasjon og entreprenørskap blant studenter i Bergen.

   NHHI Strike

   NHHI Strike
   NHHI STRIKE er et nyoppstartet bowlinglag for jenter ved NHH. Vi er en gjeng som er glad i bowling, og vi møtes en gang i uken for å spille sammen. Det viktigste for oss er at våre medlemmer er interessert i idretten og motivert til å forberede egne ferdigheter. I tillegg til treninger er det mye sosialt opplegg i løpet av semesteret. Det stilles ingen krav til forkunnskaper for å bli med på laget.

   Unge Venstre NHH

   Unge Venstre NHH
   Unge Venstre NHH har siden 2013 vært en åpen interessegruppe for liberale studenter ved Handelshøyskolen. Vi fremmer en grønnere, mer inkluderende og fremtidsrettet politikk. Med økonomisk ansvarlighet i fokus, samarbeider vi tett med Bergen Venstre og Liberale Studenter. Vi er også et lokallag i Vestland Unge Venstre. Gruppen arrangerer debatter, foredrag og sosiale arrangement, både i samarbeid med andre og på eget initiativ. Vil du være med å øke det politiske engasjementet blant stud.nhh? Du er hjertelig velkommen!

   NHHS Vinum

   NHHS Vinum
   Vinum er en interessegruppe for studenter som liker vin, ønsker å lære mer om vin og ser etter en sosial gruppe. Vi tilbyr en sosial plattform med vinen i sentrum. Som medlem i Vinum vil du kunne delta på en rekke sosiale- og vinfaglige arrangementer. Blant annet vinsmaking, vinkurs, utenlandstur og generelle sosiale sammenkomster. Vin innebærer langt mer enn bare alkohol og promille, vin er kultur og historie. Kunnskap om vin står sentralt i det sofistikerte selskapslivet, enten du vil velge rett vin på restaurant eller få best mulig champagne for pengene. Vinum tilbyr med andre ord svært nyttig og ellers dyrekjøpt kunnskap, innenfor studentlivets økonomiske rammer. Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med, kun lærevilje og godt humør.

  • Big Business Band

   Big Business Band
   Big Business Band er storbandet ved NHH. BBB ble etablert i 1984, og teller omlag 20 aktive medlemmer. Felles for oss alle er vår interesse for storbandmusikk og øl fra Drammen.

   Vi anser oss selv for å være det musikalske midtpunktet på Norges Handelshøyskole og vi jobber hele tiden seriøst for å bli bedre. Derfor har vi en profesjonell instruktør fra jazzmiljøet i Bergen til å lede oss. Til dans er BBB et nokså tradisjonelt storband, men med et sterkt innslag av litt mer moderne musikk enn bare «vanlig» swing. Vi spiller gjerne funk, rock og latin – alt med stort engasjement.

   I tillegg er vi en tett sammensveiset og sosial gjeng, som har det mye gøy sammen. Vi holder til på Kammerset, innerst i Kjelleren, hvor ryktene skal ha det til at festen holdes gående lenger enn noe annet sted på NHH...!

   Direksjonsmusikken

   Direksjonsmusikken
   Direksjonsmusikken er et unikt fenomen ved Norges aller høyeste skole for handel og kultur. Og det er ved kulturavdelingen på NHH at gruppen gjør sitt virke. Direksjonsmusikken bedriver musikk av ulik art, samt revy og annen scenemoro. Flere har startet sin kulturelle ferd i Direksjonsmusikkens spillende rekker, bl.a. Generaldirektør Anders Hoff, sist sett i Raske Menn. Gruppen er en av skolens aller eldste, da fenomenet feirer hele 55 år i 2018. Skal man føye seg inn i rekken direktører som har traktert takt og tone i Direksjonsmusikken, bør man inneha minst én av egenskapene: musikalitet, rytmesans eller oppmerksomhetssyke, alt i spedd en hel del jovialitet.

   eXtravadance

   eXtravadance
   eXtravadance sprer danseglede!

   eXtravadance er NHHs egen dansegruppe, som til enhver tid består av rundt 20 dansejenter med bakgrunn i alt fra klassisk ballett, jazz, moderne, hip hop, showdance, freestyle, latino m.m.

   eXtravadance ble dannet i år 2000, da de to grunnleggerene, Heidi Reinholdt og Marit Halvorsen, ønsket å danne en gruppe for danseglade jenter som ønsket noe mer enn bare å rocke Klubben. Dagens extravadance jenter er å finne på Baby's Corner, det rosa rommet i Kjelleren. Sammen med kor og band, gir vi scenen det lille ekstra når interessegruppene i Kjelleren står for underholdningen.

   Sangria

   Sangria
   Pikekoret Sangria ved Norges Handelshøyskole ble stiftet i 1983, og har siden den tid skapt liv, god stemning og glede i NHHS. Koret har sitt tilholdssted på Langsomheten; det oransje rommet i Kjelleren. Sangria er en stor og god venninnegjeng samt en enormt lærerik ”skole” i prosjektarbeid. Pikekoret er en av interessegruppene som gjør Kjelleren og NHH til noe helt spesielt, både med musikalske og andre underholdende innslag og rommet Langsomheten. Sangria er den perfekte underholdning på julebord, jubiléer, andre festligheter og tilstelninger, bedriftsmiddager, bursdager, konferanser og ellers hva det måtte være! Vi synger våre velkjente potpourrier, en samling av kjente melodier med nye, egenkomponerte og selvsagt bedre tekster. Hvert potpourri har et gjennomgående tema, og vi har noe som passer for enhver smak. Tekstene er fylt med humor, og vi formidler sangen med et bredt smil om munnen og stor innlevelse! Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   Svæveru

   Svæveru
   Svæveru’ er mannskoret ved sang- og musikklinjen på Norges Handelshøyskole.

   Helt siden Korets stiftelse en regntung lørdag i 1950, har den Svæverale gleden blåst gjennom gangene på NHH. Sangen er fortsatt i sentrum, og Koret er mer dedikert i studentforeningsarbeid enn noen gang. Korets eget rom i kjelleren, Jalmar Ladens Mausoleum, er i seg selv en utømmelig kilde av god stemning, vakker kantatemusikk og strømmende Hansapilsner.

   Gjennom våre 65års underholdningserfaring har Svæveru’-Koret fremført kløktige skråblikk på norsk politikk, samfunn og næringsliv. Vi har underholdt ministere, kongelige og andre celebriteter, men aller størst er gleden av å synge for næringslivet og øvrige gode venner mellom de syv fjell. Svæveru’-Koret passer derfor perfekt til ethvert julebord, firmamiddager og andre festiviteter. Mang en norsk bedriftsleder har høylytt konkludert, med en Hansapils godt plantet i høyre lanke, at nettopp deres bedrift har lykkes bedre etter å ha blitt presentert for Svæveru’s eminente kantatekunst.

   Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   UKEkoret Optimum

   UKEkoret Optimum
   UKEkoret Optimum er blandakoret ved Norges Handelshøyskole, og ble stiftet i 1983 for å bringe UKEN til nye høyder. Optimum er et kor med mye optimisme, og mange livlige og kreative sjeler. Du finner oss på korrommet vårt, OP, bak den grønne døra i kjelleren. Ikke bare holder koret høyt musikalsk nivå, men Optimum arrangerer sanger, skriver tekster og setter opp revyer. I tillegg har koret også en rekke sanger jentene og guttene synger hver for seg.

   En av korets mange tradisjoner er Grønn Aften, et show med sanger og sketsjer, som avsluttes med en konsert av vårt eget ”Optiband”. På scenen viser Optimistene at de kan traktere flere instrumenter enn stemmebåndene, og Campus fylles gang på gang. Hvert femte år settes det i tillegg opp en jubileumsrevy i Aulaen. Vi reiser også på korhelger hvert halvår og samholdet med andre studentkor i Bergen og resten av Norge er sterkere enn noensinne.

   Ta kontakt med oss! E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller finn oss på Facebook.

   NHHS Vaktkorpset

   NHHS Vaktkorpset
   NHHS Vaktkorpset (VK) er en studentdrevet organisasjon underlagt studentforeningen ved Norges Handelshøyskole. Vi leverer vakt- og sikkerhetstjenester mot vederlag, hovedsakelig ved studentarrangementer på skolen.

   Mange på skolen finner fort ut at VK har flere sider. Vi kan være lekne, sportslige, seriøse og i tillegg har de en side som vi sparer til vi selv er på fest.

   Videre er VK en godt sammensveiset gruppe med eget kjellerrom, "Sjarken". Vi er en svært genuin gruppe, og tilbringer mye tid til små og store sammenkomster her. Gjennom året arrangeres det forbrødringer, fellestreninger, konkurranser og kursing. Gruppa drar i tillegg på årlig sosial tur til Øst-Europa.

   Kontakt oss gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

  • NHHI Active

   NHHI Active
   NHHI Active er en interessegruppe som arrangerer ukentlige treninger gjennom hele året, som et lavterskel, sportslig og sosialt tilbud for alle studenter ved NHH. Formålet med et åpent tilbud er at alle som ønsker kan møte opp på våre treninger, og det er absolutt ingen krav til forkunnskaper, uavhengig av idrett som arrangeres. På våre treninger rullerer vi mellom ulike typer sporter og aktiviteter slik at du kan velge deg ut hvilke økter du ønsker å bli med på. Vårsemesteret 2020 vil treningene avholdes 16:30 hver mandag. Lik oss på Facebook og følg oss på Instagram for å få oppdateringer om hvilken idrett som skal gjennomføres hver uke og for eventuelle endringer i tidspunkt. På facebooksiden kan du også følge med på de sporadiske sosiale eventene vi arrangerer hvor absolutt alle har muligheten til å delta / melde seg på.

   NHHI All Idrett

   NHHI All Idrett
   NHHI All-Idrett består av litt over 30 tidligere idrettsspirer av begge kjønn fordelt på alle kull, som samles to ganger i uken for å trene. Treningene består hovedsakelig av ballspill, for det meste inne i Lehmkuhl-hallen, men også utendørs. 

   Ettersom vi driver med all-idrett, utfordrer vi også andre interessegrupper i NHHS til kamp i forskjellige aktiviteter. I disse utfordringene er det sosiale vel så viktig som det sportslige, selv om vi ikke liker å tape. Konkurranseinstinkt er nemlig en egenskap som verdsettes høyt innad i gruppa. Vi tar oss derimot ikke mer høytidelig enn at det også hender vi melder oss på Bergen Challenge.

   Med treningsiver, sportsinteresse og gode sosiale antenner er dette gruppen for deg. Treninger preget av lek og moro, morsomme utfordringer og en ekstremt god lagmoral oppsummerer NHHI All-Idrett på en meget god måte.

   NHHI Amerikansk Fotball

   NHHI Amerikansk Fotball
   NHHI Amerikansk fotball fyller 5 år denne høsten og er studentlaget som kombinerer vett, mental styrke og muskler til én idrett. Laget trener jevnt gjennom året og konkurrerer i den norske studentligaen i Amerikansk fotball. Foruten de sportslige arrangementer har laget en rekke med sosiale sammenkomster hvert semester. Opptak til laget baseres på sportslige evner og potensiale. Uavhengig om du er høy, lav, sexylubben, tynn eller bare veldig beef, er du velkommen til å bli en del av NHHI amerikansk fotball!

   NHHI Badminton

   NHHI Badminton
   NHHI Badminton ble startet opp i 2013, og består i dag av omtrent 25 idrettsglade og treningsvillige medlemmer, både gutter og jenter. Vi trener én gang i uken, og har i tillegg flere sosiale sammenkomster i løpet av semesteret. Vi tar jevnlig opp nye medlemmer - mer informasjon om dette finner du på vår Facebook-side. I tillegg deltar flere av våre medlemmer i Bergen Challenge.

   NHHI Baseball

   NHHI Baseball
   Var slåball favorittsporten din i gymtimen på barneskolen? Har du lyst til å bli en del av en sammensveiset gjeng som finner på mye gøy sammen? Vi har to treninger i uka og spiller kamper og turneringer mot andre studentlag i Norge med jevne mellomrom. Våre utenomsportslige aktiviteter inkluderer utenlandsreiser, hytteturer og en rekke andre sosiale sammenkomster spredt utover semesteret. Gjennom å bli med i NHHI Baseball får du ikke bare en spennende og aktiv tid her på NHH, men også uvurderlige vennskap som varer livet ut. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for å lære mer!

   NHHI Basketjenter

   NHHI Basketjenter

   NHHI Basketjenter er en gjeng spreke og basketglade jenter fra NHH som liker å ha det gøy sammen både på og utenfor banen. Vi trener sammen to ganger i uken, og møtes også for fest og morro. På trening spiller vi mye basket, men vi fokuserer også på teknikktrening, som skyting og ballbehandling. Vi er et inkluderende lag bestående av både erfarne og uerfarne spillere. Det er viktig for oss at våre medlemmer er motiverte til å lære, og prøver å prioritere treningene og evt. kamper. Dersom det er ønskelig for medlemmene har vi pleid å melde oss opp i basketball-ligaen i Region Vest. Dette innebærer at vi spiller omtrent 15 kamper i året mot ulike klubber i Bergen. Sesongen 2018/2019 og 2019/2020 spilte vi i 1.divisjon for kvinner. Dette har vært svært lærerikt og motiverende. Vi har også deltatt i både Studentlekene i Trondheim og i Tromsø, i tillegg til Bergen Challenge.

   Ta gjerne kontakt på Facebook (NHHI Basketjenter), på Instagram (@nhhibasketjenter) eller på epost (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) dersom du har noen spørsmål.

   NHHI Bordtennis

   NHHI Bordtennis
   NHHI Bordtennis er en sosial og inkluderende idrettsklubb. Bordtennisentusiaster av forskjellige ferdighetsnivå, studentkull og kjønn er velkommen. Miljøet i klubben er preget av konkurranse i en hyggelig setting. Dette innebærer interne turneringer og rangeringsmatcher, samt deltagelse i offentlige sammenhenger som Bergen Challenge. Utenom treninger har vi også sosiale arrangementer.

   NHHI Cheer

   NHHI Cheer
   NHHI Cheer ble stiftet i 2014 av en gjeng ivrige studiner som ønsket å tilføye noe nytt til den lange rekken av idrettslag ved skolen. Vi har siden da gjort alt fra koreografi til stunting, og jobber med å forbedre lagets styrke på idrettsfronten. Vi fokuserer like mye på det sosiale som det sportslige, og er derfor veldig opptatt av å ha hyggelige sammenkomster utenfor treningene. Under førstekullsuken ved NHH deltar vi på Sveiseaften, og vi har også fått æren av å opptre på diverse arrangementer ved skolen. Vi har opptak hvert høstsemester, og ønsker alle piker hjertelig velkommen!

   NHHI Croquet

   NHHI Croquet
   NHHI Croquet ble stiftet i 2009 og er Norges Handelshøyskoles herrelag i croquet. Laget trener jevnlig på Koengen under den forutsetning at solen skinner og temperaturen er behagelig. På tross av særdeles gode sportslige prestasjoner på nasjonalt nivå blant guttene, er det også stort fokus på et godt samhold med mange sammenkomster gjennom året. NHHI Croquet er å finne på både Facebook og Instagra, henholdsvis under navnene "NHHI Croquet" og "nhhicroquet".

   NHH Crew

   NHH Crew
   NHH Crew er det mannlige rolaget ved Norges Handelshøyskole. Dersom du ønsker å vite mer om hva skolens eldste og mest tradisjonsrike idrettslag driver med, oppfordrer vi deg til å besøke www.nhhcrew.no.

   NHH FK 1

   NHH FK 1
   Vi er NHH-FK1, skolens førstelag i fotball. Vi trener 2-3 ganger i uken og spiller i skrivende stund i 4. divisjon med en målsetning om å kvalifisere oss for NM hvert år. Laget består av 20-25 spillere fra alle kull, som ønsker å fortsette med fotball på hobbynivå gjennom studiene. Alle er likevel velkomne på opptak, som vil finne sted i starten av semesteret. Mer om laget finnes på nettsiden vår, og ved spørsmål er det bare å ta kontakt.

   NHHI Fotballrypene

   NHHI Fotballrypene
   NHHI Fotballrypene ble stiftet 1. september 2006 og er med det skolens eldste fotballag for jenter. Vi er en sprek jentegjeng med gamle og nye fotballhelter fra alle kull, og per dags dato er vi 25 aktive jenter. Vi spiller utefotball i Hordaland sin 11er serie for kvinner som varer fra April til November. På vinteren trekker vi inn i hallen for å spille futsal. Vi deltar også i flere turneringer som blant annet Bergen Challenge og Studentlekene i Trondheim, samt studentmesterskapet i Sogndal. I tillegg arrangerer vi på årlig basis vår egen futsalturneringer for kvinnelige futsal- og fotballlag i Bergen. Vi trener futsal/fotball to ganger i uken, i Lehmkuhlhallen og på Stemmemyren. Vi prioriterer også å være en sosial gjeng utenfor banen, med andre ord det beste fra to verdener.

   Kontakt:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   NHHI Futsaljenter

   NHHI Futsaljenter
   NHHI Futsaljenter ble stiftet i 2013 og er skolens eneste futsallag for jenter. Laget består av en ivrig gjeng med avdanka fotballstjerner representert fra alle kull. Vi har et godt sportslig fokus samtidig som vi er en jovial gjeng både på og utenfor banen.

   Laget trener sammen en gang i uken i Lehmkuhlhallen og spiller seriespill på vinteren. Årets høydepunkt blir definitivt Bergen Challenge på hjemmebane! Utenfor banen møtes vi både til fest og hyggelige kosekvelder. Hos oss er det sosiale minst like viktig som det sportslige!

   NHHI Futsal

   NHHI Futsal
   NHHI Futsal er studentforeningens eldste og beste futsallag. Vi er ca. 20 gutter som trener to ganger i uken i Lehmkuhlhallen ved skolen. Vi vant studentmesterskapet i futsal i 2010, 2012 og 2014, og spilte de påfølgende somrene i student-EM i henholdsvis Kroatia, Malaga, Rotterdam og nå sist Poznan. Gjennom sesongen spiller vi i 1. divisjon avd. vest, som varer fra desember tom. mars. Vi er et lag som har like mye fokus på det sosiale som det sportslige. Vårt mål er å bli værende i 1. divisjon og vinne studentmesterskapet 2016, samtidig som vi beholder det gode, klassiske garderobemiljøet!

   NHHI Friidrett

   NHHI Friidrett

   NHHI Friidrett er ett jenteidrettslag på Norges Handelshøyskole. Laget ble stiftet i 2012 og har i dag litt over 30 aktive medlemmer. Vi har trening sammen en i uken hvor vi enten løper intervaller, bakkeløp, har spensttrening eller prøver oss på forskjellige friidrettsøvelser. I tillegg til det sportslige har vi også samlinger før skolearrangement, og mye annet gøy. Med andre ord er vi en sportslige gjeng, men legger samtidig like stor vekt på det sosiale. Vi har opptak hver høst og søker etter nye spreke og sprudlende jenter som vil være med på ett fantastisk idrettslag!

   Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ved spørsmål.

   NHHI Golf

   NHHI Golf
   NHHI GOLF er en sosial gjeng som består av golfspillere på alle nivåer. Gruppen har både kvinnelige og mannlige studenter fra alle skolens kull, og har per i dag rundt 40 medlemmer. NHHI GOLF arrangerer ukentlige treninger der vi på sommerstid enten tar oss en runde på golfbanen eller finpusser teknikken på driving range. På vinterstid holder vi formen ved like enten gjennom spill på simulator eller med en svipptur til utlandet for et par runder golf i varmere strøk.

   Utover treninger har vi også sosiale happenings gjennom hele året. Julebord, junibord, internturneringer og ikke minst en årlig turnering der vi forsvarer NHHs ære mot UiB Juridiske Golfklubb og BI GOLF.

   NHHI Håndball

   NHHI Håndball består av to damelag og ett herrelag. Damene spiller i 3.- og 5.divisjon, mens herrelaget spiller i 2.divisjon. Alle lagene trener to ganger (tirsdag og fredag) pr uke i Lehmkuhlhallen. I tillegg til kamper og trening gjør vi også mye sosialt, både lagvis og felles for alle lagene. Av tradisjonsrike event kan vi nevne pizzakvelder, hyttetur, oktoberfest, SM og sist, men ikke minst, generalforsamlingen(GF) ved endt sesong. Årets høydepunkt er uten tvil studentmesterskapet (SM), hvor vi kjemper om edelt metall mot andre studentidrettslag. Har du spørsmål ta kontakt på e-post eller facebooksiden vår. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,

   NHHI Innebandy Damer

   NHHI Innebandy Damer
   NHHI innebandy damer består av omtrent 30 jenter fra alle kull som spiller innebandy en gang i uken i tillegg til seriekamper. De fleste jentene som begynner hos oss har ikke spilt særlig mye innebandy tidligere og har en bratt læringskurve. I tillegg til det sportslige, har vi mye sosialt samvær gjennom året. For eventuelle spørsmål, ta kontakt via vår Facebook-side.

   NHHI Innebandy Herrer

   NHHI Innebandy Herrer
   NHHI Innebandy Herrer er et av skolens eldste idrettslag, grunnlagt i 1995. Vi er ca. 40 medlemmer fordelt på 2 lag som årlig spiller i det norske seriesystemet. Her har vi utallige seriemesterskap i lavere divisjoner. Videre er vi et lag som verdsetter kombinasjonen av idrett og sosialt samvær. Det arrangeres flere sosiale aktiviteter i løpet av året. For henvendelser eller andre spørsmål kontakt oss på vår Facebook side.

   NHHI International F.C

   NHHI International F.C

   NHHI International F.C is a School Sports Team at NHH Norwegian School of Economics. Although officially established in Autumn 2016, the team found its roots in an informal football group which dates as far back as 2008 and has continuously welcomed dozens of players every semester. We have proudly counted with members from all continents, including permanent and exchange students from all NHH programs and alumni.

   We try to train often, at least once per week, in one of the several artificial grass pitches at Stemmemyren (near Hatleberg). We also compete in one of the 7-a-side leagues in Bergen. From our first appearance in the 3rd Division in the 2017 season, we have achieved back-to-back promotions and currently play in the 1st Division. We became champion of the 7-a-side NHH Cup in its unique edition, in 2017.

   We currently have about 35 players, from Norway and many other countries. We believe in one language, and that is football!

   NHHI Klatre- og Tindeklubb

   NHHI Klatre- og Tindeklubb

   NHHI Klatre- og Tindeklubb er en åpen gruppe for deg som er interessert i klatring og buldring. Vi klatrer for det meste innendørs, men hvis muligheten byr seg og Bergen viser seg fra sin beste side, har vi utstyr for å klatre ute også. Deler av klubbens medlemmer er store tilhengere av buldring og besøker ofte byens flere buldresentere.

   Hver onsdag, klokken 1800, samles vi i Lehmkuhlhallen for en felles økt. I tillegg avtales det stadig klatreøkter ellers i uka på for eksempel Fantofthallen, Bergen klatresenter eller Bryggeriet. Et lite innlegg på Facebookgruppen vår er nok, det er alltid noen som er med på en klatreøkt!

   For å kunne være et aktivt medlem av NHHI Klatre- og Tindeklubb kreves det brattkort. Dette må du ha for å få lov til å klatre og sikre i alle norske klatrehaller. SAMMEN arrangerer brattkortkurs jevnlig og gir reduserte priser for studenter. I tillegg vil det som oftest være noen av klubbens medlemmer som har godkjennelse for å arrangere kurs og avholde brattkorttest. Vi arrangerer ikke kurs fast, men om interessen er stor nok kan dette vurderes. Ta kontakt med noen i styret på Facebook eller på trening, så finner vi en løsning.

   NHHI Klatre- og Tindeklubb er en avslappet gruppe. Ingen treninger er obligatoriske, og det er ingen forpliktelser som medlem. Vi ønsker å være en inkluderende klubb for alle som har interesse for klatring. Idretten og miljøet er nok til at det alltid er mange på trening! I tillegg til felles treninger arrangerer vi, klatring ute etterfulgt av utepils og grilling, noen sosiale samlinger på byen, quiz i kjelleren eller middager/julebord hjemme hos noen av medlemmene.   NHHI Lacrosse

   NHHI Lacrosse
   NHHI Lacrosse ble stiftet i 2004, noe som gjør oss til Norge eldste lacrosselag. Laget består av en gjeng på rundt 30 gutter som trener jevnlig på henholdsvis Stemmemyren og i Lehmkuhlhallen. I tillegg til flere treninger i uken har laget også en rekke sosiale begivenheter igjennom semesteret. Dette er med på å skape en veldig sammensveiset gjeng og bidrar til å sikre alle gutta på laget en best mulig studietid på NHH. Konkurransemessig deltar NHHI Lacrosse på NM i Lacrosse samt diverse studentturneringer. Dette gir oss et par kamper pr semester i turneringsform. Disse turneringene åpner som regel for turer med laget som er absolutte høydepunkt for både det sportslige og det sosiale aspektet.

   NHHI Langrenn

   NHHI Langrenn
   NHHI Langrenn er et åpent idrettslag for langrenninteresserte jenter og gutter. Vi prøver å få til en fellestrening i uken med enten ski, løp eller rulleski i tillegg til noen hytteturer i året for de som ønsker. Vi går også noen renn i året hvor Skarverennet er årets høydepunkt på slutten av sesongen. Gruppen er et lavterskeltilbud, så det eneste du trenger er gleden av å trene sammen med andre og evt. utstyr. Vi har også egne skidrakter som alle er velkommen til å bestille, uavhengig om de vil være med på treninger eller ikke! Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for oppdateringer!

   NHHI Løkkefotball

   NHHI Løkkefotball
   NHHI Løkkefotball ble stiftet i 2014 av en vennegjeng som ønsket et fotballag med en tydelig sosial profil. Til forskjell fra de allerede eksisterende fotballagene i NHHI spiller vi sjuerfotball. Løkkefotball trener en gang i uken på Stemmemyren. I 2015 var var laget for første gang påmeldt i bedriftsligaen i Hordaland, noe vi trolig vil fortsette med i uoverskuelig framtid. I 2016 har vi også tatt initiativet til en internturnering i NHHI som vil foregå samtidig med seriespillet. Siden oppstarten har laget i tillegg til jevnlige sammenkomster arrangert en årlig tur til utlandet som et ledd i den sosiale satsingen.

   Lekestue FK

   Lekestue FK
   Høsten 2014 startet en guttegjeng det som skulle vise seg å bli skolens beste* fotballag, nemlig NHHI Lekestue FK. Det er mange fotballag på denne skolen, men vi tenkte at det trengtes minst ett til.

   I en stadig mer kynisk fotballverden er det alt for mange som glemmer noe særdeles viktig; det lekne ved sporten, det som tross alt fikk oss til å forelske oss i fotballen. Som medlem i Lekestue FK lover du å aldri være blant dem.

   For øyeblikket og sannsynligvis i all overskuelig fremtid befinner vi oss i 2. divisjon for 7er-fotball i Hordaland. Heldigvis er det sportslige bare én del av livet som lekekamerat - det sosiale er nemlig likestilt. Liker du Champions League og pils så hører du sannsynligvis hjemme hos oss.

   Om du er en avdanket stjerne, et lysende talent eller noe midt imellom så er det bare å komme på opptaket vi arrangerer på starten av hvert høstsemester. Informasjon om dette finner du på vår Facebook-side.

   *ifølge spørreundersøkelse blant oss på laget

   NHHI Motbakke

   NHHI Motbakke
   NHHI Motbakke ble stiftet i 2009 av en gruppe glade og lystige karer som så behovet for en lavterskel løpegruppe der sosialt samvær, vafler og duggfrisk Hansa-pils står i sentrum! Hver tirsdag og torsdag gjennom hele semesteret møtes vi utenfor skolen for å bestige utvalgte topper i tilpasset tempo. På toppen nyter vi gjerne en øl – og rett som det er møtes vi også etterpå for vafler og gode samtaler.

   Du ser oss rundt i Bergen i våre spreke blå treningsdresser. Ellers er vi å finne på enhver Aulafest – stolte, ikledd våre vinrøde gallauniformer. Hver høst arrangerer vi blant annet smurfefest og juleølsmaking, og utover vårsemesteret kan vi nevne rakfisklag, utenlandstur, samt vår årlige feiring av ”Den internasjonale vaffeldagen” 25. mars, til glede for enhver NHH-student og –studine.

   I dag består vi av rundt 30 joviale gutter på tvers av alle kull, som liker å ta seg en rolig løpetur, samt ønsker å være en del av et større sosialt nettverk ved NHH. Vi stiller ingen krav til fysisk form, da et bredt smil og godt humør holder i massevis.

   NHHI Oktagon

   NHHI Oktagon
   NHHI Oktagon er jenterolaget ved Norges Handelshøyskole og ble stiftet i 2008.

   Laget består av omtrent 25 jenter som alltid har det gøy sammen, enten det er på trening eller i forbindelse med sosiale arrangementer. De aller færreste kan ro før de begynner på Oktagon, det betyr at vi bruker mye tid på å lære oss å ro. Vi har to treninger i uken. En trening der vi ror enten på Nordåsvannet eller på romaskin, og en alternativ trening med variert treningsopplegg. Vi har et sportslig fokus, men dette kommer aldri i veien for det sosiale aspektet.

   På høsten drar vi enten på hyttetur eller blåtur. Hver sommer har vi sommerfest med Alumni, de som tidligere har vært med på Oktagon. På våren deltar vi på Studentregattaen i Bergen, og gjennom semesteret finner vi på mye gøy – både fester, kveldsmat/frokost, fjellturer, samlinger med crew(gutterolaget) og mye annet.

   Oktagon kan oppsummeres kort: Samhold, engasjement, glede og vennskap.

   Ta gjerne kontakt med oss enten på facebook eller mail (‪Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) hvis det er noe du lurer på. Vi har også en instagramprofil (nhhioktagon) hvis du vil se mer hva vi gjør gjennom året.

   NHHI Pikegym

   NHHI Pikegym
   NHHI Pikegym er interessegruppen for deg som ønsker å ha noen å trene sammen med og være en del av et større sosialt nettverk på NHH. Vi er en gruppe glade og spreke jenter som trener sammen én gang i uken. Hver uke går en eller to av pikene sammen og instruerer resten av gruppa med en aktivitet de selv brenner for innen saltrening. Treningene er varierte, det kan nevnes alt fra BodyPump, Styrkesirkel og Crossfit til Spinning, Cardiotrening og Yoga. Vi skal ha det gøy, bli svette, bli smidig og sterke. Alt dette til livlig og medrivende musikk. I tillegg gjør vi også mange sosiale aktiviteter sammen. Vi har vors før studentgallaer, hytteturer, forbrødringer med andre interessegrupper på skolen og mye annet sosialt og gøy! Man trenger ingen forkunnskaper for å kunne bli med!

   NHHI Parkettgutta

   NHHI Parkettgutta
   NHHI Parkettgutta er et futsallag for mannlige studenter. Vi ble stiftet 18. februar 2010, med det hensyn å skape et fellesskap med både sportslig og sosialt fokus. Laget består nå av en flytende medlemsmasse med nærmere 30 aktive balltrillere, fordelt på alle skolens kull. Vi trener to ganger i uken i Lehmkuhlhallen og deltar i turneringer i Bergensområdet. Et fremtredende trekk ved Parkettgutta er den unike garderobekulturen, som blant annet ivaretas gjennom egne såpeansvarlige og skreddersydde håndklær med logo og hver spillers initialer. Ved sosiale tilstelninger på NHH er en Parkettgutt lett gjenkjennelig i sitt gallaantrekk, bestående av en skreddersydd blazer og oransje kravat. Livet smiler alltid for en Parkettgutt!

   NHHI Racket Club

   NHHI Racket Club
   NHHI Racket Club er et nyoppstartet tennislag ved Norges Handelshøyskole. Vi er guttegjeng som møtes til trening 2 ganger i uken ved Bergen Racketsenter i Fyllingsdalen. NHHI Racket Club er et lag for spillere på alle nivåer, og krever ingen forkunnskaper, kun interesse og innsats. Ferdighetsutvikling står sentralt i klubben, slik at alle medlemmer kan finne glede i den ultimate studentidretten tennis.

   Laget har også et stort sosialt fokus, og arrangerer flere sammenkomster gjennom semesteret.

   NHHI Softball

   NHHI Softball
   NHHI Softball ble stiftet i 2006, og er med det skolens eldste idrettslag for jenter. Vi er i dag en gjeng med 25 spreke og blide jenter på tvers av alle kull. Softball kan regnes som jenteutgaven av baseball, og vi har trening én gang i uken i Lehmkuhlhallen. Når det er sagt så kreves det ingen forkunnskaper for å bli med på laget, en sportslig interesse og godt humør holder i massevis. Vi har et like stort fokus på å ha det gøy utenfor banen som på banen, og har derfor mange ulike sosiale sammenkomster hvert semester. Vi arrangerer også Sveiseaften for nye studenter under fadderuken, da i rollen som russejenter.

   NHHI Squash

   NHHI Squash
   NHHI Squash består av 24 spillere fordelt over alle årskull . Vi spiller interne serier hvor et gruppesystem med fire divisjoner sørger for at alle får god matching, uavhengig av ferdighetsnivå. Treningene finner sted i Lehmkulhallen.

   NHHI Squashjentene

   NHHI Squashjentene
   NHHI Squashjentene består av 26 aktive medlemmer og vi har to treningsdager i uken, der man trener én av dagene hver uke. Vi spiller vanligvis divisjonsspill med fire ulike nivåer som gir muligheten til å spille mot motstandere på samme nivå som en selv. Det kreves ingen forkunnskaper for å bli med på laget, men det er en fordel å ha prøvd squash før eller ha erfaring med andre racketsporter. Vi har stor bredde i laget og det er rom for spillere på alle nivåer. Utenom treningene har vi flere sammenkomster hvert semester med alt fra middager, forbrødringer og vors.

   NHHI Svømming

   NHHI Svømming
   NHHI Svømming er det mannlige svømmelaget ved Norges Handelshøyskole. Den 19. april 2012 fant en vennegjeng ut at skolen manglet et offisielt svømmelag, og bestemte seg for å starte et sportslig og sosialt eventyr. Hver høst tas nye svømmere opp og laget består av ca. 25 gutter fra alle årskull. Vi har en svømmetrening i uken med innsalg av eventuell alternativ trening i tillegg. På toppen av dette arrangeres det en årlig treningsleir i utlandet. Svømmelaget har blitt en svært aktiv del av det sosiale miljø ved skolen, og svømmerne er ofte å se i utenomfaglige aktiviteter i studentforeningen.

   NHHI Svømmejentene

   NHHI Svømmejentene
   NHHI Svømmejentene er en gjeng med svømmeglade jenter med ukentlige treninger i det våte element. Når vi ikke befinner oss i bassenget liker vi også å ha det sosialt, og vi møtes gjerne for rolige og mer.. fuktige kvelder. Laget ble startet i begynnelsen av 2015 og ble da det første og eneste jentelaget i svømming i Studentforeningen. Siden den gang har vi vokst til å bli et stort og aktivt lag. Vi har opptak ved starten av hvert høstsemester, og alle svømmeglade jenter er mer enn velkomne!

   Kontaktinfo: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   NHHI Tennis Herrer

   NHHI Tennis Herrer
   NHHI Tennis Herrer er interessegruppen for deg som ønsker å fortsette tenniskarrieren på NHH. Laget består i dag av 17 aktive spillere, som spiller sammen to ganger i uken på Bergen Tennis Arena, Slettebakken. I tillegg til de to ukentlige treningene arrangerer vi et skolemesterskap i samarbeid med NHHI Tennisjenter hvert semester. Dette mesterskapet er åpent for alle studenter på NHH. I tillegg til de sportslige arrangementene har vi mange sosiale sammenkomster, blant annet turer til utlandet, hytteturer og sosiale sammenkomster før skolearrangementer.

   NHHI Tennis Jenter

   NHHI Tennis Jenter
   NHHI Tennisjenter er interessegruppen for deg som ønsker å spille tennis og å være en del av et større sosialt nettverk ved NHH. Laget består i dag av 22 spillere, som spiller sammen en gang i uken i den nye tennishallen på Slettebakken. I tillegg til treninger, arrangeres det også et skolemesterskap i samarbeid med guttelaget (NHHI Tennis) en gang hvert semester. Dette mesterskapet er åpent for alle studenter på NHH. I tillegg til de sportslige arrangementene gjør vi også mange sosiale aktiviteter sammen. Det kan nevnes turer til utlandet, hytteturer og sosiale sammenkomster før skolearrangementer.

   NHHI Tiki-Taka

   NHHI Tiki-Taka
   NHHI Tiki-Taka er et fotballag for mannlige studenter. Laget ble stiftet i 2016, men markerte seg sterkt allerede påfølgende høst med solide prestasjoner i "NHH football cup - 2017". Laget er nå en del av en 7'er divisjon i tillegg til å spille mot andre lag i NHHI.

   Vi verdsetter engasjement på lik linje med ferdigheter og har som fokus å ha det gøy med fotballen. Ingen kondisjonstrening og fullt fokus på å trille ball. Ved siden av fotballen har vi også en rekke sosiale sammenkomster gjennom semesteret. Har du en leken holdning til fotball og livet generelt hører du hjemme i Tiki-Taka! Har du spørsmål om laget kan du kontakte oss på Facebook.

   NHHI Ultimate

   NHHI Ultimate
   NHHI Ultimate er et idrettslag som har et sosialt fokus med en sportslig ramme. Vi består av i underkant av 30 aktive medlemmer som trener en gang i uken. Ultimate-miljøet i Bergen er forholdsvis begrenset, men årlig arrangeres tredje runde i den norske Ultimate-serien her i byen. Dette sørger for spill på nasjonalt nivå, med klare sportslige mål for laget. Her har vi flere ganger oppnådd pallplass. Vi krever ingen forkunnskaper og tilbyr våre medlemmer sosiale arrangementer og sportslig progresjon.

   NHHI Volleyballdamer

   NHHI Volleyballdamer
   NHHI Volleyballdamer møtes en gang i uken for å drive med den sporten vi liker best. I tillegg til treningene deltar vi på minst en turnering i semesteret. Vårsemesteret 2015 deltok vi blant annet på Studentlekene i Trondheim og var veldig fornøyde med å komme til cemifinale. Med det forsvarte vi også resultatet fra SL Bergen Challenge semesteret før. Ellers melder vi oss ofte på mix-turneringer og lokale cuper. Utenfor banen samles vi gjerne til en tapaskveld, et vors eller et fellesarrangement med volleyballguttene.

   NHHI Volleyball Herrer

   NHHI Volleyball Herrer trener i Lehmkuhlhallen to ganger i uken. I tillegg spiller vi i Hordalands 2. divisjon, i ulike turneringer samt deltar på studentmesterskap som Studentlekene i Trondheim og Bergen Challenge, hvor vi har kapret flere medaljer de siste årene. Utenom sesong spiller vi også en del sandvolleyball så snart været tillater det. Gjennom året treffes vi også for en rekke utenomsportslige aktiviteter, ofte i forbrødring med jentelaget. Vårt legendariske nyttårsbord må nevnes i den sammenheng. Ønsker du å prøve deg på laget vårt, er det bare å kontakte oss. Sjekk ut vår Facebook-side for mer informasjon.

   NHHI Yoga

   NHHI Yoga
   NHHI Yoga ble stiftet våren 2015, og består av ca 30 treningsglade jente fra alle kull. Vi trener en gang i uken og vårt sportslige fokus ligger rundt ashtanga og hatha yoga. I tillegg til treninger, har vi også flere sosiale sammenkomster i løpet av semesteret. Vi har opptak hver høst, og det kreves ingen forkunnskaper. Kontakt gjerne Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ved spørsmål.

   NHHI Vixens Lacrosse

   NHHI Vixens Lacrosse
   NHHI Vixens er NHH sitt lacrosselag for jenter med rundt 30 aktive spillere fordelt på ulike kull. Lacrosse er en relativt ny sport i Norge, så læringskurven er bratt og utfordringene er mange! Vi møtes for trening to ganger i uken og deltar på en rekke turneringer rundt om i Norge sammen med andre studenter.

   Utenom det sportslige er vi en sosial gruppe med blant annet filmkvelder, forbrødringer, fjellturer og 17. Mai feiring.

   Sjekk gjerne Facebook eller på Instragram for mer informasjon.

 • Opptakskriterier NHHI

  Klikk på ikonet for å åpne i Google Drive.


 • Fant du ikke det du lette etter?

  Under følger en mal for hvordan du skal gå frem i prosessen med å opprette en ny interressegruppe i NHHS. Pass på å følge instruksjonene i malen nøye

 • Retnignslinjer for rekruttering i NHHS

  Klikk på ikonet for å åpne i Google Drive.