Logg inn

Logg inn på kontoen din

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

NHHS Disney

Under FM#1 søker den nye gruppen NHHS Disney om opptak til studentforeningen. For å finne ut av hva de gjør, les mer her:
NHHS DISNEY NHHS Disney er et nytt tilbud til NHH-studenter som er interessert i Disney og som ikke helt er over barndommens gleder. Hovedformålet for gruppen er å samle alle studenter for et avbrekk i en ellers stressende eksamensperiode. NHHS Disney vil derfor spre hygge, glede og entusiasme med både disneyfilm og musikk.

NHHS Disney vil være et lavterskeltilbud hvor studenter av begge kjønn, alle kull og alle aldre kan være med. Dette inkluderer norske studenter, så vel som utvekslingsstudenter, da gruppen holder en to-språklig profil (norsk og engelsk). Sist men ikke minst kreves det ingen forkunnskaper eller ferdigheter, da opplæring vil bli gitt. Visste du for eksempel at i dag finnes det over 490 Disneyfilmer totalt eller at «Can you feel the love tonight» ble opprinnelig kuttet ut av «Løvens Konge»?

NHHS Disney starter i første omgang med å arrangere 3 filmkvelder i løpet av året, en på høsten og 2 på våren. Visjonen eller den langsiktige målsetningen er at NNHS Disney skal være et samlepunkt og en sosial plattform for både norske og internasjonale studenter. Dette skal gjøres gjennom å arrangere diverse filmkvelder, temakvelder og fester. NHHS Disney er dermed et godt tilskudd til NHHS, ettersom gruppen åpner for inkludering av og glede for hele studentmassen.

Tekst: Henriette Nordahl Lie